4. december 2016 - 19:34

Gæsteblog: Det handler ikke om julepynt!

Dette er en gæsteblog skrevet af Rune Bødker

Når Pegida går på gaden handler det hverken om julepynt, ytringsfrihed eller kærlighed til Danmark og danske værdier. Pegida er en del af en politisk bevægelse. En nationalistisk og fremmedfjendsk bevægelse, der har fremgang i hele Europa og Nordamerika. Den er baseret på identitet og forsøger at erstatte klasseidentitet med en national, kulturel eller religiøs identitet. At erstatte klassekampen med en kamp mod mennesker, der opfattes som en trussel mod deres identitet. Præcis den samme dynamik som fascisterne i 20’erne og 30’erne omend i en anden form og med andre metoder.

Pegida er den aktivistiske gren af denne bevægelse og ikke bare 50 tosser, der er pjattet med dannebrosflag og stegt flæsk. De forsøgte i deres udgangspunkt at skabe en “mainstream” massebevægelse. Det lykkedes ikke for dem fordi de blev mødt af en aktivistisk modstand, der gjorde at de såkaldte “almindelige mennesker” ikke turde at møde op til deres arrangementer. I Tyskland ser det helt anderledes ud. Her er det lykkedes Pegida at få tusinder mennesker på gaden. Det må ikke ske her.

Jeg går ikke på gaden og forsøger at stoppe dem (fysisk om nødvendigt) for at vise min kærlighed til mangfoldighed. Jeg går på gaden fordi fascismen ikke skal have et ben til jorden.
Jeg medgiver gerne at det umiddelbart kan virke som et dilemma i hvilket omfang man skal give dem den opmærksomhed de så desperat søger gennem deres provokationer. Men at tro man kan tie fascismen ihjel eller bekæmpe den med kærlighed og dialog er naivt.

Jeg mener heller ikke at alle synspunkter kan være lige gode og at man kan være venner med alle, selv politiske modstandere. Det er en holdning man kan have hvis man ikke har noget på spil. Fascisme er ikke en holdning, det er en forbrydelse og den skal knuses.

 

Redaktinel note: Se også Modkrafts foto-reportage fra det såkaldte juleoptog lørdag den 3. december.

Kommentarer

Hvad synes i om denne sviner?

http://ekstrabladet.dk/112/politisk-haervaerk-mod-advokat-og-fotograf-inden-voldsom-demonstration/6437663

Jeg synes at det er noget forbandet svineri af ekstrabladet at de går ud fra som en selvfølge, at det er venstrefløjen der har lavet det hærværk, når det endnu ikke er anholdt nogen. Det er kun for at miskreditere venstrefløjen. Den slags overgreb er tværtimod typiske højrefløjsangreb. På venstrefløjen kæmper vi jo netop for de modsatte idealer. Vi kæmper jo netop altid for mere demokrati og at flere mennesker skal have lov til at ytre sig. Vi er jo af princip tolerante og åbne overfor andre mennesker, og kæmper for at mennesker med en anden hudfarve, en anden kultur, eller i det hele taget mennesker med andre meninger, skal have en plads i samfundet, og frit kunne færdes og leve som de vil, og mene det de vil - politisk og religiøst. Vi fordømmer ingen - heller ikke Hitsbut Tahir. De skal have lov til at holde deres møder i fred, og lov til at mene hvad de vil. Læs blot her hvor åbne, tolerante, humanistiske og fredselskende vi er på venstrefløjen:

http://modkraft.dk/blog/knud-holt-nielsen/demonstrationer-mod-pegida-og-hizb-ut-tahrir-er-en-politisk-blindgyde

Eller prøv bare at gå øverst på denne side, og læs hvor smukt Erik Storud kan beskrive vores humanistiske, åbne og tolerante racismeopfattelse. Det er jo så smukt, så det går lige til hjertet.

Som vi så smukt plejer at sige: Det der karakteriserer venstrefløjen kan sammenfattes i følgende smukke sætning  : Jeg er måske ikke ening med det du siger - men jeg vil dø for, at du  har retten til at sige det du siger.

Hver gang jeg hører en af os på venstrefløjen sige den sætning, blir jeg dybt rørt. Jeg synes det er så smukt og så rigtigt sagt.  Om os.

Derfor er det noget svineri, når ekstrabladet forsøger at skubbe dette attentat over på venstrefløjen.

Det er en hård linje der lægges af Rune Bødker. Ingen forståelse for Pegida her blandt de ægte venstreorienterede. Men hvad er Pegida egentlig? Ifølge Wikipedia er Pegida 'Patriotiske europæere mod islamisering af vestlige lande'. Er der noget galt med det? Skal vi finde os i islamisering, og hvordan vil en ekstrem socialisme fungere i et islamisk samfund? Er der nogen historiske eksempler på at de to ret så forskellige trosretninger vil kunne fungere sammen? 

I virkeligheden savner venstrefløjen mest af alt berettigelse. Der er ingen folkelig opbakning fra det folk venstrefløjen hævder at repræsentere. Venstrefløjen mangler populisme, noget der kan få vælgerne til at syntes om dem. Hvad har i af brugbare bud? Venstrefløjen består af nogle verdensfjerne teoretikere, der er fortalere for en indretning af samfundet, som aldrig har vist sig at være til gavn for andre end en snæver elite i toppen af hierarkiet.

Det er igen katten om den varme grød, Hizb Ut Tahir og salafister nævnes ikke med ét ord, selvom begge kan karakteriseres som ekstreme facister og har haft frit spil på Nørrbro i årtier.

"Jeg mener heller ikke at alle synspunkter kan være lige gode og at man kan være venner med alle, selv politiske modstandere. Det er en holdning man kan have hvis man ikke har noget på spil. Fascisme er ikke en holdning, det er en forbrydelse og den skal knuses."

Hvorfor er det så ok når facismen er baseret på islam? - det er et spørgsmål INGEN på venstrefløjen kan svare på...

 

" Hvorfor er det så ok når facismen er baseret på islam? - det er et spørgsmål INGEN på venstrefløjen kan svare på. "

Nu har Knud Holt Nielsen faktisk meget grundigt og videnskabeligt gennemgået for os, hvorfor Hisb Ut Tahir ikke er så farlige som de danske facister:

http://modkraft.dk/blog/knud-holt-nielsen/demonstrationer-mod-pegida-og-hizb-ut-tahrir-er-en-politisk-blindgyde

Salafisterne er bare nogen forvirrede sjæle, som nærmest i farlighed kan sammenlignes med Johovas Vidner. Selv PET er ikke bange for dem. Derfor er svaret ikke at gå imod dem, men stryge dem med hårene og tilbyde dem exit programmer, og forklare dem - stille og roligt - at de er helt galt på den med deres fisne salafisme.

Men samme argument kunne jo også anvende overfor de rødfacister, som har smadret bilen hos en fotograf eller raseret et advokatkontor. Hvorfor mon Knud Sørensen ikke også synes at vi skal behandle dem, ved at tilbyde dem et exitprogram -- ud af deres vildfarne ideer?

Hitz But Tahir  er ikke farlige siger Knud Sørensen, fordi de jo ikke vil indføre deres religiøse facistiske diktatur førend at de har flertal for det. Indtil da er det jo blot nogen tanker som svæver frit i luften, og udgør ingen trussel. Det samme kunne man vel sige om den brune facisme, de har også kun et par hundrede tilhængere på den jyske hede, og de er da vist meget  meget langt fra nogensinde at komme til at spille en politisk rolle. Hvorfor er hele venstrfløjen alligevel sygeligt optaget altid at skulle stille til gadekamp imod de brune facister, når deres ideer også kun er noget tanker der svæver frit i luften, og som ikke har nogen folkelig grobund i Danmark?

Den rødfacistiske ideologi er vel ikke mindre  grusom og barbarisk end de andre facismer, de steder de har haft magten. Mange millioner menneskers liv er ødelagte af rødfacister  i  lande  som Sovjet, Østeuropa, Kina og Korea. Udfra samme   argument som Knud Sørensen bruger overfor salafisterne, skulle man så også tilbyde rødfacisterne i Antifacistisk Aktion, SUF, Rebel og hvad de forskellige kamptropper hedder, en fløjlslhandske og et exitprogram. Pædagoger og socialarbejdere fra komunen burde snakker med dem om de sindsyge ideer om et socialistisk diktatur som de render rundt og fabler om. Og så skulle man selvfølgelig også opsøge deres forældre og snakke med dem om, hvorfor deres børn er på gale veje, og hellere skulle gå til fodbold,  end at slås mod politiet eller brænde biler af.

 

 

Når du ikke engang er klar over forfatterens navn, men i stedet gentagne gange kalder ham for "Knud Sørensen", så er det vist blot en yderligere understregning af, at du har læst indlægget endog bemærkelsesværdigt overfladisk.

Et godt råd er derfor: LÆS HELE DET INDLÆG, SOM DU KOMMENTERER PÅ, FØREND DU SÆTTER DIG TIL TASTERNE. Ja det er skrevet med versaler, for du forekommer temmelig tunghør. Men her er, hvad jeg skriver om militant islamisme (før vi kommer til HUT, der, som jeg peger på, minder meget om en ny-religiøs sekt og bør håndteres i overensstemmelse hermed):

"Lad det være sagt med det samme, så der ikke er nogen tvivl: Militante islamistiske bevægelser repræsenterer – ligesom nationalkonservative og de autoritære højrepopulister – en moderne fascisme.

Der er ingen diskussion om, at organisationer som IS, Boko Haram, Al Shabaab, Al Qaeda osv. begår massive overgreb og undertiden deciderede forbrydelser mod menneskeheden, og de forsøger at omdanne lande i Afrika, Mellemøsten og Asien til teokratiske diktaturstater.

Der er heller ingen diskussion om, at eksempelvis en teokratisk islamistisk stat som Saudi Arabien ikke alene repræsenterer et af de værste diktaturer i verden, men at det også er her (og i andre stater omkring den Arabiske Golf), at man finder nogle af hovedsponsorerne for islamistisk terrorisme.

I NATO-landet Tyrkiet er det regerende islamistiske parti ligeledes ved at sætte retsstaten og fundamentale demokratiske rettigheder ud af kraft, og Tyrkiet har længe de facto støttet væbnede islamistiske grupper i den syriske borgerkrig. Ikke mindst som et led i deres krig mod venstreorienterede og demokratiske kurdere.

Men her det så netop også, at jeg undrer mig over, at det gang på gang så netop er en gruppe som Hizb ut-Tahrir, hvis samfundsmæssige betydning og gennemslagskraft mildest talt er beskeden, der sætter mediemaskinen i selvsving, og at det er organisationens årsmøde, som åbenbart bør være mål for demonstrationer og ikke eksempelvis den saudiske ambassade på Østerbro."

Hverken Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti eller for den sags skyld PEGIDA minder i øvrigt om ny-religiøse sekter. En væsentlig del af tilhængerne af PEGIDA har dog tydeligvis forskellige alvorlige problemer, paranoide vrangforestillinger mm. og mangler nok i det hele taget omsorg i deres liv. Exitprogrammer er dog ikke det, som vil hjælpe dem, det er nok mere offentlig støtte til en god psykolog og andre former for terapi, der er behov for her.

Måske jeg sammenblander dit navn med en anden flittig phd'er som skriver her.

Men det glæder mig da at dit vigtigste argument imod det jeg skriver er, at jeg ikke har stavet dit efternavn korrekt. Så må resten af det der står i artiklen jo være ok -- og tak for det.

Men nu har jeg talt op, du bruger cirka 22 linjer på at fordømme Hitz But Tahir, og bagefter bruger du 288 linjer til at forklare, at _Hutz But Tahir er totalt ufarlige og nærmest at sammeligne med Jehovas Vidner.

Men nøjagtigt det samme kan da siges om de andre facister. Nazi Johnnys vrøvl eller andre erklærede nazister og facisters vrøvl er da ligeså ufarlig i nuværende situation i Danmark. Det er da bare en masse dumme ord. De er lige så langt fra at få nogen politisk indflydelse her i landet som Hitz But Tahir er det, og derfor ligeså harmløse. Hvorfor  så bruge en masse energi på at slås med dem?

På samme måde med folk der støtter et samfund hvor al privat ejendomsret er ophævet og der kun er ét socialistisk arbejderparti i parlamentet. Den slags vrøvl er da også totalt ufarlig og ligegyldig, indtil det øjeblik den slags mennesker får magten i et land. Jeg gider ikke endnu engang sætte navn på de lande som er kørt i sænk under på grund af den slags mennesker og deres ideologi.

Jeg fatter ikke hvordan du kan lave den forskel imellem islamisk facisme og brun facisme og rød facisme, og skrive at kun den brune facisme er farlig, men den islamiske nærmest er så ufarlig som Jehovas Vidner. Og den røde facisme ?

Ja, jeg ved godt at når man selv hylder den ideologi, så synes man den er så smuk så smuk, og den frigør mennesket fra kapitalens åg og allesammen skal vi være frie og kun arbejde for fælleskabet. Og så vider og så videre. Men i praksis blir man jo i sagens natur nødt til at fratage mennesker som ikke tror på denne ideologi deres ret til at ytre sig og samle sig i politiske partier og kæmper imod de magthavere, som sidder på parlamentet i det nye socialistiske samfund. Og i praksis betyder det at man må bekæmpe et flertal i befolkningen, for endnu er der intet socialistisk samfund eller nogen socialistisk revolution som har haft andet end et mindretal af befolkningen bag sig. Og derfor er alle socialistiske samfund endt i socialistiske diktarurer.

Derfor mener jeg ikke at den røde facisme udgør nogen undtagelse i rækken af facismer, og hvis der skal tilbydes psykolog og exitprogram til islamiske facister, så må det også gælde brune, sorte og røde facister.

Ellers er der da ikke nogen konsekvens i det man mener.

Knud Holt Nielsen skriver:

( Husk nu: Nielsen, Nielsen, NIELSEN!  For Sørensen da! )

"  Exitprogrammer er dog ikke det, som vil hjælpe dem, det er nok mere offentlig støtte til en god psykolog og andre former for terapi, der er behov for her. " 

Sjovt nok har jeg det på samme måde. Når jeg ser Pegida mennekser demonstrere, tænker jeg: Hvad er de dog så bange for? Den højtbesungne danskhed og specielle danske model og vores helt specielle afslappede kristendom skal da nok overleve et par muslimske indvandrer.

Men i modsætning til dig stiller jeg mig samme spørgsmål når jeg ser AFA medlemmer eller BZ'ere  eller autonome smadre og kaste sten. Eller for den sags skyld smadre og oversrøjte en bil hos en person, for at true ham til at holde sig væk fra at deltage i en Pegida demonstration. Eller at smide en tændt brandslukker ind i et advokatkontor, fordi manden støtter Pegida.

Hvad foregår der i hovedet på mennesker der kan finde på sådan noget? Er det et had imod deres forældre eller deres skolelærere, som de skal afreagere? Er det bare mennesker som elsker at smadre og ødelægge, og nu har de så fundet nogen syndebukke, som de kan lade al deres indestænkte had gå ud over?

Desværre nyder de jo venstrefløjens beundring for deres handlinger - aldrig nogensinde har man hørt nogen offentligt tage afstand fra disse handlinger. På venstrefløjen har man den selvopfattelse, at det som man kæmper for er så ædelt og smukt, at alle midler må bruges. Hele den svulstige retorik som disse AFA mennesker bruger er til at brække sig over. De anser sig selv som de eneste der afskyr facisme og fremmedhad, og alle andre partier end lige netop den yderste venstrefløj er racister, facister, muslimhadere, fremmedfjendske ........ og så videre. Kun de repræsenterer den sande modstand imod Pegida, og de fantaserer om at de er de direkte efterkommere af frihedskæmperne, som kæmpede mod den facistiske tyske besættelsmagt. Og derfor har de lov til at bruge alle midler, for de kæmper jo i  den gode sags  tjeneste.

Venstrefløjen er helt oppe at kravle i de ideologiske trætoppe, når de skal forklare hvor meget de forsvarer ytringsfriheden og alles ret til at udtale sig. Men man hører aldrig nogensinde en fordømmelse, får AFA står og kaster sten og æg imod en Pegida demonstration, eller når en bil eller et advokatkontor blir smadret, for at lukke kæften på nogen mennesker, som man politisk ikke er ening med. Hvor er de store ord så henne ?

For nogen år siden ville den svenske multikunstner Dan Park holde nytårsaften sammen med sin kæreste i København. Meget skidt kan siges om Dan Park, og han har da helt sikkert fornærmet og drillet mange med de ting han har lavet. Men har har dog trods alt aldrig nogensinde hverken slået, sparket eller spyttet på nogen, for at få dem til at holde kæft med deres meninger. Han har altid kun kommunikeret ikke voldeligt og provokerende. Men da han kom til København blev han spottet af et tæskehold af AFA 'ere og venstreorienterede BZ'ere, som slog ham sønder og sammen. Han måtte tilbringe nytåret på hospitalet.

Og hvad kunne man læse dagen efter på Facebook? Det mangeårige medlem af Folketinget for Enhedslisten, Per Clausen,  lagde glad og tilfreds et tweet op, hvor han glædede sig over, at en idiot som Dan Park endelig fik som fortjent, og at idioter vedbliver med at være idioter.

Men men, på en måde er det måske fint nok at den yderste venstrefløj ikke er i stand til at tage afstand fra venstreradikal vold. På den måde blir det endnu tydeligere for enhver, at det hele kun er store tomme selvfede ord og bragesnak, og en total overvurdering af egen betydning .

Mange nazister og fascister ved ikke, at diskrimination mod muslimer forlængst er indregnet i jihadisternes langtidsstrategi.

Folk som Muhammedtegnerne og Jyllands-Posten, Pentagon er derfor "islamisternes nyttige idioter" når de skærper agression og konfrontation.


Islamistiske bøger beskriver hvorledes muslimerne altid vil vinde en langtidskonfrontation med Vesten på grund af deres langt større antal - det samme som vi så i korstogskrigene, hvor grænsen flyttede sig fra Østtyrkiet til Wien på 800 år.


Dee sekulære styrer efter afkoloniseringen - Egypten, Syrien, Iraq, og Tyrkiet indtil Erdogan - har standset denne farlige udvikling

 

 

Islamisterne sig af entrisme - at gå ind i lovlige organisationer - for langt senere at udvide deres magtpositioner

Det Muslimske Broderskab blev forbudt af Nasser 1954 og i Syrien 1980 efter en lang bombekampagne.


Nasser-Assad-politiken ligner ikke "dansk frihedstradition" - men er den politiske realitet i Egypten og Syrien - opnået efter hårde komflikter, der entydigt viser, , at der er tale om en fascistisk og totalitær bevægelse med magtovertagelsesformål.

 


Sekteriske kontrolmetoder - som omtalt i Knud Holt Nielsens artikel - kendetegner netop de jihadist-kontrollerede områder - fra Afghanistan til Libyen::

indespærring af kvinder, udgangsforbud, strenge straffe for fx. cigaretrygning eller forsømmelse af moskegang, lejlighedsvise henrettelser på torvet og en enevældig ledelse med direkte militær kontrol.

 

https://www.google.dk/?gws_rd=cr&ei=mbJGWIihK4GjsgHG5q-gCQ#q=muslimske+b...

 

Egypten og De forenede Arabiske Emirater har efter en konference udarbejdet en liste over 85 sideorganisaioner til Muslim Brotherhood:


http://nsnbc.me/2016/11/10/trump-to-designate-muslim-brotherhood-as-terr...


The Muslim Brotherhood UAE
Al-Islah (or Da’wat Al-Islah)
Fatah al-Islam (Lebanon)
Fatah al-Islam (Association of Italian Muslims)
Khalaya Al-Jihad Al-Emirati (Emirati Jihadist Cells)
Osbat al-Ansar (the League of the Followers) in Lebanon.
The Finnish Islamic Association (Suomen Islam-seurakunta)
Alkarama organization
Al-Qaeda in the Land of the Islamic Maghreb (AQIM or Tanzim al-Qa idah fi Bilad al-Maghrib al-Islami)
The Muslim Association of Sweden (Sveriges muslimska forbund, SMF)
Hizb al-Ummah (The Ommah Party or Nation’s Party) in the Gulf and the Arabian Peninsula
Ansar al-Sharia in Libya (ASL, Partisans of Islamic Law)
Det Islamske Forbundet i Norge (Islamic Association in Norway)
Al-Qaeda
Ansar al-Sharia in Tunisia (AST, Partisans of Sharia) in Tunisia
Islamic Relief UK
Daesh (ISIL / ISIS)
Harakat al-Shabaab al-Mujahideen (HSM) in Somalia ( Mujahideen Youth Movement)
The Cordoba Foundation (TCF) in Britain
Al-Qaeda in the Arabian Peninsula (AQAP)
Boko Haraam ( Jama’atu Ahlis Sunna Lidda’Awati Wal-Jihad) in Nigeria
Islamic Relief Worldwide (IRW) of the Global Muslim Brotherhood
Jama’at Ansar al-Shari’a (Partisans of Sharia) in Yemen
Al-Mourabitoun (The Sentinels) group in Mali
Tehrik-i-Taliban Pakistan (Taliban Movement of Pakistan)
The Muslim Brotherhood (MB) organization and groups
Ansar al-Dine (Defenders of the faith) movement in Mali
Abu Dhar al-Ghifari Battalion in Syria
Jama’a Islamia in Egypt (AKA al-Gama’at al-Islamiyya, The Islamic Group, IG)
The Haqqani Network in Pakistan
Al-Tawheed Brigade (Brigade of Unity, or Monotheism) in Syria
Ansar Bait al-Maqdis (ABM, Supporters of the Holy House or Jerusalem) and now rebranded as Wilayat Sinai (Province or state in the Sinai)
Lashkar-e-Taiba (Soldiers, or Army of the Pure, or of the Righteous)
Al-Tawhid wal-Eman Battalion (Battalion of Unity, or Monotheism, and Faith) in Syria
Ajnad Misr (Soldiers of Egypt) group
The East Turkistan Islamic Movement in Pakistan (ETIM), AKA the Turkistan Islamic Party (TIP), Turkistan Islamic Movement (TIM)
Katibat al-Khadra in Syria (The Green Battalion)
Majlis Shura al-Mujahideen Fi Aknaf Bayt al-Maqdis (the Mujahedeen Shura Council in the Environs of Jerusalem, or MSC)
Jaish-e-Mohammed (The Army of Muhammad)
Abu Bakr Al Siddiq Brigade in Syria
The Houthi (Houti) Movement in Yemen
Jaish-e-Mohammed (The Army of Muhammad) in Pakistan and India
Talha Ibn ‘Ubaid-Allah Company in Syria.
Hezbollah al-Hijaz in Saudi Arabia
Al Mujahideen Al Honoud in Kashmor/India (The Indian Mujahideen, IM)
Al Sarim Al Battar Brigade in Syria
Hezbollah in the Gulf Cooperation Council
Islamic Emirate of the Caucasus (Caucasus Emirate or Kavkaz and Chechen jidadists)
The Abdullah bin Mubarak Brigade in Syria
Al-Qaeda in Iran
The Islamic Movement of Uzbekistan (IMU)
Qawafil al-Shuhada (Caravans of the Martyrs)
The Badr Organization in Iraq
Abu Sayyaf Organization in the Philippines
Abu Omar Brigade in Syria
Asa’ib Ahl al-Haq in Iraq (The Leagues of the Righteous)
Council on American-Islamic Relations (CAIR)
Ahrar Shammar Brigade in Syria (Brigade of the free men of the Shammar Tribe)
Hezbollah Brigades in Iraq
CANVAS Organization in Belgrade, Serbia (a.k.a. DEMOZ)
The Sarya al-Jabal Brigade in Syria
Liwa Abu al-Fadl al-Abbas in Syria
The Muslim American Society (MAS)
Al Shahba’ Brigade in Syria
Liwa al-Youm al-Maw’oud in Iraq (Brigade of Judgment Day).
International Union of Muslim Scholars (IUMS).
Al Ka’kaa’ Brigade in Syria
Liwa Ammar bin Yasser (Ammar bin Yasser Brigade)
Ansar al-Islam in Iraq
Federation of Islamic Organizations in Europe
Sufyan Al Thawri Brigade
Ansar al-Islam Group in Iraq (Partisans of Islam)
Union of Islamic Organizations of France (L’Union des Organisztions Islamiques de France, UOIF)
Ebad ar-Rahman Brigade (Brigade of Soldiers of Allah) in Syria
Jabhat al-Nusra (Al-Nusra Front) in Syria
Muslim Association of Britain (MAB)
Omar Ibn al-Khattab Battalion in Syria
Harakat Ahrar ash-Sham Al Islami (Islamic Movement of the Free Men of the Levant)
Islamic Society of Germany (Islamische Gemeinschaft Deutschland).
Al-Shayma’ Battalion in Syria
Jaysh al-Islam in Palestine (The Army of Islam in Palestine)
The Islamic Society in Denmark (Det Islamiske Trossamfund, DIT)
Katibat al-Haqq (Brigade of the Righteous)
The Abdullah Azzam Brigades
The League of Muslims in Belgium (La Ligue des Musulmans de Belgique, LMB)

 

 

 

" Fascisme er ikke en holdning, det er en forbrydelse og den skal knuses. "

Det er hørt, det tror jeg de fleste kan være enige i. Problemet kommer til når vi skal definere hvem der er facister. I jeres univers exsisterer der kun én facisme, nemlig den brune Hitler-Mussolini-Franko-Pinochet facisme. Men den terror som salafister og Islamisk stat ødelægger menneskerne med i Mellemøsten, og som Hitz But Tahir er en ideologisk del af, er vel ikke værre eller mindre brutal end nazisterne og facisternes hærgen i 1940'erne ?

Og den røde facisme, som i i Anti Facistisk Aktion er en ideologisk del af, og som har ødelagt millioner af menneskers liv i Sovjetunionen, hele Østeuropa, Kina eller Nordkorea, er vel ligeså  brutal og menneskeuværdig som alle de andre facismer?

Hele jeres arbejdsform og selvforståelse tyder ikke på at i er overhovedet er demokratiske anlagt. I smadrer glædeligt andre menneskers biler eller et advokatkontor. Hvem har givet jer demokratisk ret til at optræde som selvbestaltede bødler imod mennesker, som intet ulovligt har foretaget sig. Det kan da godt være at i politisk er uenige med dem, men giver det jer ret til at optræde som dommere over liv og død? Hvis der havde været mennesker inde i det advokatkontor hvor i smed en tændt bransslukker ind, kunne de være omkommet Men i jeres mangel på empati for andre mennesker havde i vel bare trukket på skuldrene - ja måske endda været stolte af det? Nøjagtig samme tankegang ligger bag Blekingebandens tankemåde, eller Rote Arme Frakrion i Tyskland, som har 34 mord på samvitigheden. Ligsesom jer, anså de sig selv som selvbestaltede kæmpere imod alt og alle som de ikke var politisk eller ideologisk enige med. 

Hvis i vil slås med facisterne, hvorfor sender i så ikke et brev til dem, med dato og sted hvor i kan mødes? Så kan begge parter tage deres knive, baseballbats og stenslynger med, og så kan i kæmpe en ærlig kamp mand mod mand. At smadre nogen fredelige parcelhusdanskere, som af en eller anden grund har sympati for pegida, er da ikke blot for lavt, det er da også fejt og usselt. Og bagefter kan man læse den ene artikel efter den anden  her på Modkraft, hvor i stolt erklærer hvor modige i har været og hvor stor en sejr i har vundet.

Hvis i gør jeg den ulejlighed at gå 5, 10, 15, 35, 50 eller 70 år tilbage i Danmarkshistorien, vil i altid, altid kunne finde idioter eller små ubetydelige dumme højrefløjs mennesker, som siger og skriver et eller andet usigeligt dumt. I stedet for at grine af disse dummenikser, spiller i jer selv op som de levendegjorte frihedskømpere fra 2. verdenskrig, som skal kæmpe imod det  onde. Og i jeres kamp har i overbevist jer selv om, at det er i orden at bruge alle midler, også voldelige. Men dermed gør i jer lige så lave og nedrige som dem i påstår at bekæmpe. At i nu har fundet frem til nogen dumme pegidaer, som i skal smadre og overfalde, virker som om det merer er lysten til at smadre og ødelægge, der driver jer, end det er de høje idealer i påstår at repræsentere. En selvopblæst fantasi om at i alene kæmper for det gode, og at stat, politi og retsvæsen er jeres fjender, som står på pegidas side, fordi de beskytter pegidas grundlovssikrede ret til at gå i demonstog igennem Nørrebros gader. Ingen skal bede om jeres tilladelser til at opholde sig  nogensomhelst steder i Danmark.

Der findes ingen politimænd eller nogen dommere, som har sympati for facismen. Ikke en eneste. Når de beskytter pegida demonstrationen, er det fordi den danske grundlov er så rummelig, at den tillader alle, selv tosser som pegida eller tosser som jer, at tale og skrive og demonstrere frit. Når politiet beskytter en pegida demonstration, er det ikke fordi de sympatiserer med pegidas synspunkter, men fordi pegida har en grundlovssikret ret til at gennemføre en lovligt anmeldt demonstration. Og derfor er politiet af grundloven forpligtet til at hjælpe  disse medborgere med at gennemføre deres optog. Uden at blive smadret af idioter som jer, som i jeres selvopblæste fantasi tror, at det er jer der skal bestemme, hvem der må være eller ikke være på Nørrebro.

Hele jeres tankemåde og jeres ageren er ud over alle grænser himmelråbende udemokratisk, og burde fremkalde et brøl af forargelse fra hele venstrefløjen. Og jeg er 100% sikker på at det ville det også have gjort, hvis der havde været brune facister som opførte sig på samme måde. Tænk hvis andre grupper havde sagt: Røde facister har ingen adgang til Nørrebro! Ud med Antifacistisk Aktion og SUF!

Så havde man nok set Enhedslisten kravle helt op i de ideologiske trætoppe og snakke om brud på principielle regler og overgreb.   Men nu er i jo ideologisk en del af venstrefløjen, og derfor står i under deres beskyttende vinger. Så de pæne principper - og forargelsen over at nogen bryder dem -  kan åbenbart gradbøjes.

Tak Thorbjørn Stiegelman. Af hjertet tak. Tak fordi du gad tage dig tid til at forklare os, hvordan tingene hænger sammen.

Efter at have læst dit indlæg synes jeg ikke længere, at fascisme skal konfronteres praktisk og ideologisk.


Jamen selvtak da.

Jeg kan se at Monica også kan lide det jeg skriver :

I felt very happy while reading this site. This was really very informative site for me. I really liked it. This was really a cordial post. Thanks a lot!

Det er sådan nogen hilsener det glæder én at læse.

I felt very happy while reading this site. This was really very informative site for me. I really liked it. This was really a cordial post. Thanks a lot! psoriasis

.

 

@ Knud Holten Nielsen

(idet man åbenbart ikke kan kommentere dit eget blokindlæg?)

Jeg synes, at det er en god artikel, som du har skrevet og er langt hen ad vejen enig med dig i, at det er hensigtsmæssigt at forsøge at omvende antidemokrater ved brug af skrift og tale. Der er i høj grad brug for, at alle mulige fornuftige folk intervenerer i debatten i den bredere presse. Problemet er blot, at det ikke altid er nemt at få sit budskab igennem og da slet ikke i Jyllandsposten, Berlingske og dets lige. Set i det lys kan det være, at din opfordring til den aktivistiske venstrefløj, om at bruge flere kræfter på indlæg i dagspressen ikke er særlig rammende. At en hel del folk allerede har forsøgt sig flere gange, men ikke gives spalteplads, fordi de enten ikke har et navn, der kan sælge eller simpelthen fordi debatredaktionerne ønsker at begrænse udbredelsen af visse perspektiver.

På den anden side vil jeg også mene, at det er muligt at spille på flere heste og at det ikke altid er tilfældet for diverse antidemokratiske bevægelser, at negativ opmærksomhed er bedre end ingen, som jo også kan fremstå som stiltiende accept, der kan bidrage til normalisering af den slags forkastelige ideologier. I forhold til valg af strategi er det altid vigtigt at sætte sig ind i, hvem man har med at gøre, og i den henseende er der rigtignok afgørende forskel på, om der er tale om en aggressiv eller decideret voldelig gruppe eller ej.

what is the purpose of fascism?

economic exploitation and profit for rich people.

as long as they profit, there will be fascism and racism, financed by billionaires. will they finance pegida, DF or Ny borgerlige, it doesn't matter.but it matters also that they work for the PET, Nazi spies, so, any leftist who work for the PET is in fact working for Nazis. Nazi spies create disorder and insecurity, to profit from that. everything is about money and profit. security is business, the same as fascism is business.

and considering Germany, their spies even financed NSU (nazional sozialistische untergrund) that killed 10 immigrants and one female cop. their head of spies had to resign because of that scandal.

so, fascists are not some 50 people, they are financed by billionaires and supported by people working in state departments. billionaires, PET agents and public fascists (pegida, df, etc) have the name, address, etc. the PET and cops don't arrest anarchism, they arrest anarchists, people with name and address. but to publish articles at modkraft, I understand you must say: destroy fascism, not destroy fascists :)

CCF from Greece is changing tactics, from property they will target now people with name and address that represent state and capital.

Thanks for sharing this information. I really like your blog post very much. You have really shared a informative and interesting blog post with people.  plaque psoriasis

Great website. A lot of useful information here. I’m sending it to several pals ans also sharing in delicious.  scalp psoriasis

You have not thought this much about the subject. There is a lot going on around us and most of us are unaware of it. The people som orga nize Such events have a good idea on how to execute it without arousing Any Suspicion.

Cheapest cable TV

Very interesting post. Keep sharing.
My blog