Når EU i fællesskab ’hjælper’ flygtninge

Gang på gang hører jeg fra dele af den danske venstrefløj, at vi skal stemme ja til mere EU for flygtningenes skyld.Hvordan virkeligheden ser ud, betyder ikke altid så meget, når bare man kan tale om fællesskab og solidaritet og få den der dejlige varme følelse i maven.

Derfor NEJ!

Op til afstemningen den 3. december er det påfaldende, hvor tavs jasiden har været om de store linier i afstemningen.  I stedet har vi set påstande om, at Danmark vil blive smidt ud af Europol og blive et fristed for kvindehandel og pædofili.

Hvorfor Ja?

Nu er det ved at være lige oppe over.

EU dikterer fælles straffelov på internettet

Jeg stemmer selvfølgelig nej. Det gør jeg blandt andet på grund af EU’s cybercrime direktiv, som er en del af de 22 retsakter i ja-partiernes tilvalgsordning.

Erik Storrud
28. nov
23

Må Johanne Schmidt Nielsen være venner med Inger Støjberg?

... nogen i enhedslistens bagland (..) mener det vil være upassende for venstrefløjens folkevalgte at fraterniserer for meget med "fjenden".

Neil Bloem
27. nov
1

Stærke Venstre, svage DF - del 1

Det bør være tydeligt for enhver nu, at os med hjertet til venstre står overfor en formidabel modstander i form af partiet Venstre.

At lære arabisk under israelsk besættelse

At lære arabisk under israelsk besættelse.

Slutspurt: Kæmp for et nej!

Når vi går til stemmeurnerne om en uge vil det for mange stadig være uvist hvad det egentlig er, ja-siden forsøger at sælge os. Og med god grund.

Moria fyldes igen

 Vi tog fra Lesbos søndag aften d. 22. november 2015. I dagene inden var registrerings- og detentionscenteret Moria blevet næsten tømt for mennesker. Både kom stadig, men der var færre. Én årsag til det faldende antal både var vejret; bølgerne blæste væk fra Lesbos og mod den tyrkiske kyst, så bådene ikke kunne sejle over havet.