Løkkes røde tud er ikke sjov

Medierne fremstiller det enten som om Lars Løkke har et alkoholmisbrug og gør grin med det - ellers har han faktisk et misbrug, og så er det det, de gør grin med.

Kære MØ, boykot apartheid!

Kære Mø. Vi må ikke normalisere forholdet til verdens sidste apartheidstat. Husk dine rødder i de antiracistiske miljø i Danmark og boykot Israel.

Bare stik dem pengene!

Det værste man kan gøre ved de fattige og de ledige er blot at give dem en check og lade dem passe sig selv. Sådan hører man tit danske politikere sige. Forskellige forsøg ude i verden gør op med fordommene om fattiges reaktionsmønstre ved en ubetinget basisindkomst

Ulla Jessing
02. mar
1

EU vil svække Syriza med hjælpeprogram

Den tyske Forbundsdag stemte fredag den 27. Februar for fire måneders forlængelse af hjælpeprogram til Grækenland.Det skete selv om EU ikke vil acceptere Syrizas økonomiske politik.

Idioter!

Jeg kan ikke under ingen omstændigheder forestille mig at der kunne være sket noget, som kunne have retfærdiggjort brugen af molotovcocktails

Jan Hoby
27. feb
11

Er Professionel Etik & racisme, antisemitisme, islamofobi uforenelig?

Desværre har den seneste tid vist, at ikke alle, der arbejder med mennesker, behøver at være omfattet af etiske principper.

Ole Sandberg
24. feb
12

Overvågning og ytringsfrihed

At blive aflyttet er at blive fratage en af sine grundlæggende rettigheder. Det vil sige at blive udsat for en slags straf. At blive aflyttet er at blive erklæret ”begrundet mistænkt”.

Jan Hoby
24. feb
9

Efter 14/2: Venstrefløjen skal afvise Islamofobi og give reelle svar

’Krigen mod terror’ (...) betyder, at muslimer – uanset deres forhold til islam – bliver gjort til syndebukke

Dengang jeg første gang ”mødte” en kurder

Første gang det gik op for mig, at kurdere er et undertrykt folk på evig flugt, var i start-80’erne, da jeg så filmen YOL i Dagmar, sammen med veninde Charlotte.

Journalister, hvorfor svigter I os?

Hvor er beskyttelsen af de svage imod magthavernes blodrus?

Annonce