Lesbisk Sadist til LGBT Pride

Hvis jeg var en lesbisk sadist og jeg så en kvinde. Så ville jeg råbe. Hov du der. Kom lige herover. Smask med silikonepatterne eller jeg nulrer brystorterne af dig og suger mælken ud med en støvsuger, eller jeg knoller ballerne af dig så fissen falder af. Men sådan er jeg jo slet ikke. Jeg er jo bare Dennis Agerblad. - Bol mig i patten eller jeg sparker din klitoris ud til en gris og bruger dit...

The Angry Muslim

Kære brune, skæggede mandlige venner: ISIS-frygten er over os alle

Pride og Pow!

Jeg er ude af byen under priden, og det er jeg sådan set glad nok ved, men hvis du ikke er, så synes jeg du skal tjekke den Sort/Lilla-blok fra KaPow ud.

Ole Sandberg
27. aug
3

Antisemitisme: En del af den europæiske kulturarv

Gårsdagens antisemitter er nutidens islamofober, men nutidens islamofober kan let blive morgendagens antisemitter

Vi må støtte Gaza

Avisen Information skriver i en leder om Gaza efter våbenhvilen den 27. august 2014 meget rigtigt: »Det kræver interesse fra omverdenen også i fredelige perioder«.Nu er der endelig kommet våbenhvile, men så længe blokaden mod Gaza ikke er fuldstændig ophævet, vil befolkningen leve i en åbent fængsel og gøre modstand.

Hærværk mod Carolineskolen

Det er dybt rystende, at der er begået hærværk mod en jødisk skole i København.Københavnske politikere har krævet af politiet, at det prioriterer angrebet på skolen og andre antisemitiske hændelser højt, og at der i skolerne skal gøres en indsats at bekæmpe jødehad.Men også had mod muslimer skal bekæmpes.

Sund fornuft!

Venstrefløjens problem er at den har mistet klasseperspektivet og den grundlæggende kapitalismekritik.

Fra to-stats-tænkning til en-stats-tænkning – på vej mod et paradigmeskift i den israelsk-palæstinensiske konflikt

To-stats-løsningen har med Gaza-krigen lidt endeligt skibbrud som løsningsmulighed. .. Her melder en ny forestilling om en en-stats-løsning sig som en mulighed. I øjeblikket hænger alle danske partier fast i en to-stats-tænkning.

Ø skal tage ét opgør med fagtoppen!

Hermed en åben bøn, ikke alene til Listens ledende kammerater og organer – men også generelt til faglige kammerater og kollegaer – lad os få taget det opgør med fagtoppen!

Latterlige socialdemokratiske stråmænd!

Der er et flertal i folketinget (F, S, Ø, O) for at komme med en dagpenge løsning her og nu. For det her er for alvorligt til politisk drilleri og internt fnidder på venstrefløjen!