Huberts frihed for EU's frihandel

Om frihandelsaftaler, bondeprotester og danske politikeres medansvar for politiske drab og fængslinger i Colombia

10 tesers kritik af den grønne økonomi! En kommentar til People's Climate March

Det plejede at blive kaldt bæredygtighed, men I dag hedder det “den grønne økonomi”. Bæredygtighed var løftet om en økologisk modernisering af den krisebefængte kapitalisme sammen med en håndfuld sociale elementer. Det er, hvad den grønne økonomi handler om. 

Reaktionen marcherer

Det er nu blevet umuligt for transkønnede at påbegynde hormonterapi hinsides Sexologisk Klinik. Dét er der intet positivt at sige om.

En kompleks verden

Rejseblog fra Gaza: Det Danske Hus I Palæstina som ligger i Ramallah, startede i 2005 som et projekt for at bygge bro mellem danskere, og palæstinensere gennem samarbejde.

Den svenske farce

At isolere Sverigedemokraterne i Rigsdagen kan aldrig blive en politisk succes. Det vil i bedste være totalt ligegyldigt, men i værste (og nok mere sandsynlige) fald vil det styrke dem.

Ændrede styrkeforhold i klassekampen kræver røde medier!

Vi får ikke sat alle de mange delkampe, som lejlighedsvis dækkes i de borgerlige medier, ind i den større samfundsmæssige sammenhæng.

Bol Mig I Mit Numsehul

Nu tæller jeg til 3 og så skal du bolle mig i mit numsehul. 1, 2, 3. Åh, Av, Pas dog på. Kan du ikke finde ud af at bolle?

Anna Rytter
17. sep
1

Sammen mod fattigdom

Det er netop solidariteten og den fælles kamp, som er vores allerstærkeste våben i kampen mod fattigdom og fattiggørelse.

Ole Sandberg
16. sep
1

Anti-semitisme er ikke Palæstina-solidaritet

Det bliver ofte fremhævet, at modstand mod den israelske stat ikke i sig selv er anti-semitisk, og det er sandt. Men lige så sandt er det, at anti-semitisme aldrig er Palæstina-solidaritet!

Åbenhed? Nej ikke her!

Vi vil ikke blive ved med at finde os i denne lukkethed, som omgærder nogle af de mest magtfulde grupper man kan finde.