1. maj: Kampen for vores rettigheder er også kampen mod EU

1. maj-tale: De faglige og sociale rettigheder, som vi fejrer her i Fælledparken i dag, er de samme rettigheder som igen i år står for skud i EU’s arbejderfjendtlige nedskæringspolitik.

Undergravning af almendannelse

På første maj taler har man med ret beskæftiget sig med faren for, at uligheden i samfundet bliver størrer på grund af den gymnasiereform, den smalle Venstre-regering vil gennemtvinge.Også bladet Information stiller spørgsmålet, om det er slut med 150 års almendannelse i Danmark?

Min 1. maj-tale 2016

1. maj tale: "Venstrefløjen er blevet de systembevarende, som kæmper med næb og klør, for at fastholde tingene, som de er.."

Kære kammerater

Gæstetale 1. maj: "Arbejderne internationalt har jo mere til fælles end hvad der lige ses. "

Finland: Den nordiske modellen under avvikling?

I Finland har arbeidsgiverne og regjeringa gått til frontalangrep på fagbevegelsen og dens tilkjempa rettigheter i lov- og avtaleverk.

Mads Wilmann
30. apr
2

En anderledes 1. maj salut - Et sløret klassebillede

Det handler om det store billede, og verdens behov frem for Danmarks behov. De snævre nationalle interesser må erstattes af globalt udsyn ... God 1. maj!

Intet bliver som før!

Lige nu, giver det ekstreme højre et tilbud til de mest frustrerede og vrede i Europa, ... den eneste drøm på den politiske scene lige nu.

Ny fase i kampen for borgerløn/basisindkomst – muligheder og problemer

Nu mangler man bare, at Enhedslisten og SF melder sig under fanerne i en ny bred debat om borgerløn/basisindkomst på venstrefløjen.

Ulla Jessing
21. apr
3

Erdogan misagter presse- og ytringsfriheden.

Man ved ikke, om man skal le eller græde, når man hører at en tysk satirikers smædedigt om Tyrkiets præsident Erdogan kaldes en forbrydelse mod menneskeretten, som må straffes meget hård,