Socialdemokratiet svigter venstrefløjen

Socialdemokraterne har over en længere periode svigtet venstrefløjen. Ikke bare i Danmark, men i hele Europa vender vælgerne ryggen til venstrefløjen, og Socialdemokraterne rækker i længsel mod højre. Parlamentsvalget i England og vores eget folketingsvalg er blot de seneste eksempler på en omspændende krise for venstrefløjen.

Kampen mod Gyldent Daggry i en tid med krise, valg og faglig konflikt

Rasmus Weber: Grækenland er i en situation, hvor mange konflikter er dukket helt op til overfladen, hvorfor vi på resten af den europæiske venstrefløj kan tage meget ved lære. En af de konflikter er kampen om, hvorvidt det er den revolutionære venstrefløj eller fascistiske højrefløj, der skal være drivkraft i forandringen af Grækenland – om det er folket eller føreren, der skal have magten.

Det Magiske Tal

Karakterræset skader ikke kun de studerende, (...) . I stedet for at lære, så lærer man at score højre karakterer

EU er ikke en solidarisk løsning

Det lyder nemt og godt at sige, at man ønsker en fælles solidarisk løsning i Europa for flygtningeproblemerne. En løsning hvor landene løfter i flok og påtager sig et fælles ansvar.

Tanker om Enhedslistens valgresultat

Vi skal nøgternt diskutere og analysere, hvordan vi udnyttede vores rolle som regeringens parlamentariske grundlag

4 år i socialdemokratiets skygge

(Indlæg fra 5 fra hovedbestyrelsen:) Enhedslistens parlamentariske linje i sidste valgperiode: 4 år i socialdemokratiets skygge.

Erik Storrud
23. aug
4

Moloer og kanonslag

hvorfor jeg personligt hader, når aktivister bruger våben som molotowcocktails og kanonslag (og) et godt råd til dem, der absolut vil alligevel

Vantro er verdens løn

Tænk, hvis vi lærte at frygte mageligheden mere, end vi frygter radikaliteten: Det var ikke gadekæmpere, men grådighed, der udløste finanskrisen!

Jan Hoby
21. aug
9

Kan pædagoger ikke kommunikere med børn?

anset hvor meget man peger, og i hvor mange forskellige retninger, der peges, så kan ulighed i samfundet ikke sprogstimuleres væk.

Syrizas nederlag er et nederlag for venstrereformismen i Europa og kaster lys på forskellen på revolutionær og reformistisk strategi.

Syrizas nederlag er et nederlag for venstrereformismen i Europa. Det kaster lys på forskellen på en revolutionær og en reformistisk strategi.