Anti-semitisme er ikke Palæstina-solidaritet

Det bliver ofte fremhævet, at modstand mod den israelske stat ikke i sig selv er anti-semitisk, og det er sandt. Men lige så sandt er det, at anti-semitisme aldrig er Palæstina-solidaritet!

Åbenhed? Nej ikke her!

Vi vil ikke blive ved med at finde os i denne lukkethed, som omgærder nogle af de mest magtfulde grupper man kan finde.

Vesten og Putin

En kendt, tysk journalist, Jacob Augstein, har skrevet en kommentar i avisen Der Spiegel, hvor han spørger, hvad de vestlige lande vil opnå med sanktionerne mod Putin.

Er du egentlig muslim?

Hvem er heksen, og hvem er dullen. Hvem er muslimen, hvem er fuld. Hvem er Beskidt, hvem er Kool. Hvem er halal, hvem er hul?

Sorry, not sorry

Ingen af os har patent på at definere, hvad der skal gives lov til at gøres inden for den lille queer-radikale andedam.

Rosa Lund
09. sep
7

Hvis de kan i Norge...

Mest af alt er de norske læreres kamp afgørende for os i Danmark, fordi det viser os, at det kan lykkes arbejderne at stå imod arbejdsgivernes uretfærdige krav.

Israel’s uendelige krig mod palæstinenserne.

Kun ved at hæve besættelsen af Gaza og Vestbredden og tillade etableringen af en selvstændig, demokratisk, suveræn palæstinensisk stat kan Israel få fred og sikkerhed.

Det er ikke nok at tælle de døde

Gazas lidelser er langt fra ovre. Tiden er ikke inde til flere af de såkaldte fredsforhandlinger, men til modstand mod Israel.

Biokapitalisme og basisindkomst – en bogomtale

I biokapitalismen må arbejdsværditeorien ændres til en livs-værditeori, fordi det ikke kun er lønarbejdet - men livet selv - der producerer værdi. Derfor passer en universel basisindkomst til biokapitalismen.

Ole Sandberg
04. sep
8

Blodbadet i Rønneby

Den historieløse fantasi om, at Danmark altid har været Danmark, og at begrebet "dansk" er uforanderligt, er en neurose. En neurose der gør det besværligt at tænke klart og som skaber tvangstanker og tvangshandlinger.