Hva'så 'triker'.

Det en katastrofal konklusion at drosle ned på det politiske arbejde som fagforbund. Og hvad værre er, så er El-Forbundet langt fra de eneste i disse tanker, også 3F og Serviceforbundet har meldt ud af de vil droppe deres partistøtte, og Blik og Rør samt malerforbundet forventer at tage samme diskussion.

Jeg, mig og mit fællesskab

Er samfundet, som forpligtigende fællesskab, ikke et projekt man kan føle medejerskab overfor - og opleve at være en medskabende aktør i, vil man miste sin følelse af medansvar og respekt for fællesskabet. Så bliver alternativet nemt det neoliberale mig, mig, mig perspektiv.

Terrorstemplingen af PKK må genovervejes

For at påskønne den indsats, som PKK yder i kampen mod Islamisk Stat, er det på høje tid, at spørgsmålet om PKK’s placering på EU’s terrorliste tages op til fornyet behandling.

Til forsvar for kunsten og ytringsfriheden

Racismen forsvinder ikke fordi hattedamerne i Kødbyen slipper for at se på en kunstner de ikke kan lide..

”Big Casino” og friheden som magten til at sige nej

Den fagforeningsmæssige kamp for en højere løn og ret til arbejde må erstattes af en mere universel kamp for en basisindkomst for alle.

Hvis Lars Barfoed bekymrede sig om israelerne

Hvis Lars Barfoed rent faktisk bekymrede sig om Israelerne ville han pakke det konservative arsenal af floskler væk

Anna Rytter
25. sep
2

Gæsteblog: Arbejderklassen anno 2014 - Hvad med de arbejdsløse?

Gæsteblog (Landsforeningen Lediges Vilkår): "Vi skal ikke have et arbejdsmarked, hvor nogen er inde og nogen er dømt ude."

Organisering gør en forskel

Social dumping er globalt .... Og politikernes retorik er den samme, om du er i Danmark eller Israel/Palæstina!

Ulla Jessing
23. sep
1

Dagpengeproblemet hænger som damoklessværd over Socialdemokratiet

Den kendte økonom John Maynard Keynes har en gang skrevet: »Hvis økonomiske forhold ændrer sig, må man også ændre sin politik. Man må anpasse sig nye kendsgerninger.«Men det gør man ikke i SR-regeringen.

En patetisk replik til Karen Hækkerup - og de mennesker vi er blevet

Danskerne er ikke så dumme, at vi ikke ved, hvad krig er - det er ondskab ikke uvidenhed, der får os til at lukke øjnene og lade som om, vi er idioter.