EU fremmer miljøsvineri og sultelønninger

EU kan ikke se forskel på økologiske og konventionelle gulerødder, ergo er der ingen forskel. Forbrugerne kan godt se forskel, bl.a. takket være det røde Ø-mærke eller EU-blomsten.                                    Priserne på øko-varer                

tanker om trekanter

Forleden dag på arbejde åbnede en spændende samtale sig om blandings-økonomien, og den praktisk-solidariske idé bag Keynesiansk økonomiføring.Det hele startede med spørgsmålet om hvorvidt konceptet gældsernæring er forsvarligt overfor fællesskabet - skatteyderne.Jeg tænker:

Blog reboot. Ny blogserie på vej.

Blog reboot. Ny blogserie på vej - om kapitalmarkedet og finansretten

Ulla Jessing
27. sep
1

To veje for Socialdemokratiet

Den britiske Labour leder Jeremy Corbyn genvandt formandskabet mod partiets højrefløj med 62 procent af stermmerne.Det var Tony Blair og de andre parlamentariker som havde indført »den nye labourpolitik,« som forsøgte at styrte Corbyn, men uden held.

Rumlen af torden

Gæsteblog: " Aldrig før har kapitalismen været så svag. Men paradokset er, at den radikale venstrefløj heller aldrig før har været så svag."

Nyt TiSA-læk afslører alvorlige problemer

Greenpeace bragte et nyt læk med dokumenter fra forhandlinger om TiSA, der er alvorlige for vores velfærd, miljø og demokrati.

Mangelfuld beskyttelse af arbejderen må stoppes

Vindmøllefabriker som tjener mange penge har anvendt det sundhedsfarlige stof Epoxy, som har ført til, at mange af deres arbejdere er blevet alvorligt syge.

3F Kongres 2016 Alle sammen-Dag 5 og 6

3F-kongres 2016, dag 5+6: Det er vigtigt at 3F de næste år lever op til beslutningen om at øge den socialpolitiske indsats.

3F Kongres 2016 Allesammen-Dag 4

Dagens historie fra virkelighedenKampagne og trussel om konflikt sikrer overenskomster på det grønne områdeDag 4 starter med en sang og bliver fulgt af debat og flere ændringsforslag.Ind i mellem bliver tid til at uddele endnu en pris

3F Kongres 2016 Allesammen-Dag 3

Dagens historie fra virkelighedenHurtig blokade fra 3F Frederiksborg stopper konflikt ramt firmaDagens gæst