Venstrefløjen er ikke fremmed overfor kulturel kritik

Min pointe forbliver den samme, og er stadig lige enkel: hvis det er kritisabelt, skal det kritiseres. Farveblindt og fordomsfrit!

Det zionistiske narrativ dominerer over det palæstinensiske – også i Danmark

Gæsteblog Buthaina Shaheen: Vi har en kamp at vinde i forhold til at få historien til at handle om de mennesker, der blev etnisk udrenset fra deres hjemland.

Jan Hoby
18. dec
1

Fagligt Berufsverbot: Pædagog fyret for brug af Muggen Røv

Sprog som " pik op i dig", "fuck dig" og lign. giver fyring pga. smagsdommeri, moralisme og pædagogisk Berufsverbot.

Ulla Jessing
17. dec
2

Vi lever i mørke tider

Det er meget at gøre i det kommende år!

Bolig 2

Min sidste blog om bolig var lidt overordnet. Her kommenterer jeg på nogle aktuelle boligsager og fortæller om min lille boligbog.

Markedets endelige slag mod staten

(det) er helt centralt at protestere mod TTIP. Modstanden internationalt vokser heldigvis, (..), men stærke kræfter arbejder på at realisere aftalen bag lukkede døre.

Hvor skal man lande i kønspolitik og socialisme?

"..ny bølge af feminisme vil suse ind over os snart. Potentielt kan denne bølge være betydeligt queer-feministisk, og dermed kan den potentielt også være betydeligt individualiseret..."

Rosa Lund
10. dec

Farvel til 3.000 uddannelsespladser

Vi har tillid universiteterne, og vi vil ikke tage unge som gidsler og straffe dem for, at der mangler arbejdspladser i det danske samfund

Venstrefløjen, EU og Europa

Et ”indspark” i ”Gert Petersen-Selskabet” november 2014:" Intet europæisk land vil være i stand til at gøre op med eller bare begrænse finanskapitalens altdominerende magt.

Zionisme og Hizb-ut-Tahrir

Vi vil stå dér næste gang, når Hitzb-ut-Tahrir forsamles, vel at mærke ikke sammen med Dansk Zionistforbund og dem, der vil polarisere yderligere.