Protestér mod Helle Thorning 1. maj

Lad os møde op med politiske skilte på dagen (..) hvor den politiske protest fylder så meget som muligt, men hvor vores mål ikke er at overdøve Thorning.

Enhedslisten og protesterne

Enhedslisten er (..) nærmere en mod- end en medspiller i de globale protester, der finder sted imod neoliberalismen og den politiske elite.

Pibekoncert er 10.000 mil ude i hampen

Bag fløjteaktionen gemmer sig både populisme og afmagt

Ulla Jessing
23. apr
2

Hvad vil USA med Ukraine

Man må undre sig over, at USA sender vicepræsident Joe Biden til Kiev for at forhandle med den provisoriske regering, der er kommet til magten efter voldsomme demonstrationer på Maidan-pladsen i Kiev, hvor 26 politifolk og 70 demonstranter døde.USA har lovet den ukrainske regering millioner af dollars i økonomisk og politisk støtte. Verdensbanken kommer også med i spillet.

SFU’S PRINCIPPROGRAM: FOR FRIHED OG RETFÆRDIGHED

SFUs nye principprogram fra påsken '14: ".. demokrati skal være folkets magt over hele deres liv. Derfor ønsker vi at udbrede demokratiet til at gælde hele samfundet."

Åbent brev fra Skifergas Nej Tak

Lad os ikke forblænde af lovning om job, rigdom og uafhængighed af Ruslands gas og sheikhernes olie.

Magtkrise – ikke idékrise

Venstrefløjens udfordring handler ikke om mangel på idéer, men om manglen på magt til at gennemføre dem.

Myterne om EU-USA frihandelsaftalen

'Frihed' i frihandel drejer sig om at give transnationale selskaber frihed fra samfundets love og regler.

Israel-Palæstina konflikten

Mogens Lykketoft har i en kronik i Politiken den 5. april 2014 skildret den fortvivlede situation for den palæstinensiske befolkning i de besatte områder på Vestbredden og i Gaza.Men det er ikke nok at berette om de frygtlige forhold, som palæstinenserne må leve under. Det er også nødvendigt at foreslå løsninger, der kan gøre ende på mareridtet for palæstinenserne.