Fyr Metroselskabets ledelse!

I 2012 skrev jeg en blog om metrobyggeriet og især Metroselskabets frembrussen i København.

Vi er medansvarlige for bomberne over Gaza!

Torsdag fik jeg lov til at holde endnu en tale til en Palæstina-demonstration "USA - træk støtten til Israel". Den gik fra USAs ambassade på Østerbro til Israels ambassade i Hellerup: 

Politiske krokodilletårer

Danske politikere er hverken så grådige, populistiske eller korrupte, som de beskyldes for at være. Alligevel er kløften mellem befolkning og politiker historisk bred og den politiske elite kan ikke undsige sig en stor del af ansvaret.

Kære Inger..

Kære Inger. Du ender nok som levebrødspolitiker, der udspyr racistisk og diskriminerende sludder i vores allesammens sommerferie, så jeg tilbyder jeg dig at hjælpe dig tilbage på rette spor.

Danmark bør trække sig fra forhandlinger om modtagelsescenter i Kabul

Hjemsendelse af afviste afghanske flygtningebørn er konventionsstridigt og bringer Danmark på kant med børnekonventionen. Derfor skal Danmark omgående trække sig ud af forhandlingerne om et modtagelsescenter i Kabul

Tanker fra dagens Gaza-demonstration

Socialdemokratiets Peter Hummelgaard åbnede med forudsigelig vægelsindethed, og gen-opørlede beredvilligt pro-israelsk spin

Frem med kapitalismekritikken!

Nogle af de tidligere top-SFere, der forlod partiet, har selvfølgelig været igennem en process, som deres ungdom kan forklare. Andre hævder, at de i virkeligheden altid har været fx socialdemokrater.

Ulla Jessing
24. jul
1

Støt bevægelsen "Jøder mod folkemord"

Det er befriende at der i Israel er opståeten bevægelse som "Jøder mod Folkemord".Anledning er Israels brutaler krig mod Gaza`s civilbefolkning.Allerede mere end 500 er døde og mange tusinde ligger såret på hospitalet som mangler vand og medicin. Nu har Israel også bombet hospitalet og smider granater med små, dødbringende stålpile. Israel har ikke afvist anklagerne.

Højrefløjen går til valg på en løgn

Måske er der mere end et år til næste folketingsvalg. Alligevel har Lars Løkke og hans kumpaner allerede nu gentaget deres valgslogan så mange gange, at det må hænge dem langt ud af halsen. Der er ingen tvivl - højrefløjens vigtigste parole i næste folketingsvalgkamp bliver: »Det skal kunne betale sig at arbejde.«

Kim til socialisme: Kardemommeloven og spejderlejr

I forbindelse med vedtagelsen af et nyt principprogram for Enhedslisten blev det ivrigt diskuteret, hvad socialisme er og om vi  i dag kan se nogle steder, hvor der er en kim til socialisme.