Idé nr. 4: Årsager til politikerlede og mistro til politik

Der er gode grunde til voksende politikerlede og mistro til politik.

Idé nr. 3: Konsensus eller bureaukratisk centralisme?

»Konsensus kan i praksis være dybt anti-demokratisk«

Hverdagens Utopier

Erik Olin Wrights budskab er at en ganske markant del af venstrefløjens tankesæt er intakt og relevant.

Ulla Jessing
24. mar
2

Oligarki i Ukraine

Information har den 23. marts afsløret, at den ukrainske præsident Porosjenko fortsætter oligarkiet i Ukraine. Udbyttet i præsidentens chokoladeimperium er blevet mangedoblet, og han har tilmed brugt sin stilling til at begunstige andre oligarker i landet.

Arbejdsløse unge: Vi håber konferencen kan gøre op med fordommene

>>Det der frustrerer mig allermest ved at være arbejdsløs er den stigmatisering vi oplever. Alle fordommene. Det er også et af mine største håb for denne konference. Jeg håber at vi kan rykke på den instilling der er overfor os arbejdsløse. Fordommene om at vi bare lige skal tage os sammen. At vi er dovne.

Sossernes flygtningeudspil - Gode takter og spidse tidsler

Desværre så insistere regeringen på at forsætte med at gøre nyttejobs, virksomhedspraktikker og løntilskud til løsningen på alt.

Om Socialdemokraternes nye kampagne

Det ærgrer mig, at ”strammere asylpolitik” er blevet noget, man har lyst til at skilte med - ja, nærmest praler med.

Jan Hoby
23. mar
14

10 råd om feminisme for mænd

Der findes ikke drenge- og pigefarver. Der findes yndlingsfarver og man får ikke tissekone af at gå i lyserød skjorte.

Kære Danmark, du gør mig i røv dårligt humør!

Jeg er netop vendt hjem fra Nepal og det er faktisk ikke så nemt. Jeg er glad for at se de mennesker jeg har savnet, men så er det vist også det. Jeg vil gerne dele min frustration, da vi alle lever i den mentalitet, der giver en dårlig smag i munden ved igen at stå på dansk jord. Jeg håber det kan skabe eftertanke, selvom det er min personlige oplevelse.   

Kære anti-racister – i dag er vi ikke alene!

Gæsteblog: tale fra Racismefri By på demo 21. marts: "Flygtninge og muslimer er velkomne"

Annonce