Sorry, not sorry

Ingen af os har patent på at definere, hvad der skal gives lov til at gøres inden for den lille queer-radikale andedam.

Er du egentlig muslim?

Hvem er heksen, og hvem er dullen. Hvem er muslimen, hvem er fuld. Hvem er Beskidt, hvem er Kool. Hvem er halal, hvem er hul?

Rosa Lund
09. sep
5

Hvis de kan i Norge...

Mest af alt er de norske læreres kamp afgørende for os i Danmark, fordi det viser os, at det kan lykkes arbejderne at stå imod arbejdsgivernes uretfærdige krav.

Israel’s uendelige krig mod palæstinenserne.

Kun ved at hæve besættelsen af Gaza og Vestbredden og tillade etableringen af en selvstændig, demokratisk, suveræn palæstinensisk stat kan Israel få fred og sikkerhed.

Det er ikke nok at tælle de døde

Gazas lidelser er langt fra ovre. Tiden er ikke inde til flere af de såkaldte fredsforhandlinger, men til modstand mod Israel.

Biokapitalisme og basisindkomst – en bogomtale

I biokapitalismen må arbejdsværditeorien ændres til en livs-værditeori, fordi det ikke kun er lønarbejdet - men livet selv - der producerer værdi. Derfor passer en universel basisindkomst til biokapitalismen.

Ole Sandberg
04. sep
8

Blodbadet i Rønneby

Den historieløse fantasi om, at Danmark altid har været Danmark, og at begrebet "dansk" er uforanderligt, er en neurose. En neurose der gør det besværligt at tænke klart og som skaber tvangstanker og tvangshandlinger.

Åbent brev til Grøndalsvænge

Kære andelshavere i Grøndalsvænge. Jeg skriver til jer .... jeg og mange andre venstreorienterede i København bakker jer op.

Våbenhjælp til hvem?

Den tyske regering har for første gang besluttet at sende våben til en krigszone. Nemlig til Irak, hvor organisationen Islamisk Stat med frygtelig terror forsøger at drive forskellige etniske grupper på flugt.

Når lobbyisterne tager over

Det er en kendt sag, at lobbyisterne fylder meget i EU-systemet. Alligevel kan man godt gå hen og blive helt overrasket.

Annonce