Forskelsbehandlingen af Ukraine og Grækenland

Det er kommet frem, at de internationale kreditorer er gået med til at nedsætte Ukraines gæld med 20 procent.Det kan kun glæde de ukrainske oligarker – med præsidenten i spidsen.Nu har landet også penge at sende endnu flere lejesoldater til Østukraine, hvor militære kampe ødelægger endnu flere byer og udsigten for fred forsvinder i horisonten.

Historien bag billedet af en palæstinensisk dreng

Vi har alle set billeder på nettet af en israelsk soldat, der overmander og kvæler en palæstinensisk dreng, som til sidst bliver redet af en pige og en gruppe kvinder fra hans familie. Bag billederne gemmer der sig en historie om en hverdag med daglig vold og terror under israelsk besættelse.

Socialdemokratiet svigter venstrefløjen

Hermed en venlig, men bestemt opfordring (til socialdemokraterne) til at gentænke hvad og hvem I egentlig kæmper for!

Kampen mod Gyldent Daggry i en tid med krise, valg og faglig konflikt

Gæsteblog: Rasmus Weber om hvorfor den fascistiske højrefløj mere præcist udgør en trussel for fagligt aktive og vores bevægelse.

Det Magiske Tal

Karakterræset skader ikke kun de studerende, (...) . I stedet for at lære, så lærer man at score højre karakterer

EU er ikke en solidarisk løsning

Det lyder nemt og godt at sige, at man ønsker en fælles solidarisk løsning i Europa for flygtningeproblemerne. En løsning hvor landene løfter i flok og påtager sig et fælles ansvar.

Tanker om Enhedslistens valgresultat

Vi skal nøgternt diskutere og analysere, hvordan vi udnyttede vores rolle som regeringens parlamentariske grundlag

4 år i socialdemokratiets skygge

(Indlæg fra 5 fra hovedbestyrelsen:) Enhedslistens parlamentariske linje i sidste valgperiode: 4 år i socialdemokratiets skygge.

Erik Storrud
23. aug
4

Moloer og kanonslag

hvorfor jeg personligt hader, når aktivister bruger våben som molotowcocktails og kanonslag (og) et godt råd til dem, der absolut vil alligevel