Stop nu med at fremstille Gaza-katastrofen som en konflikt mellem 'ligeværdige'

Det er IKKE en konflikt mellem to lige parter. Det er en besættelsesmagt der kollektivt afstraffer et undertrykt folk, der ingen steder har at flygte hen.

Hvorfor hjælper EU ikke palæstinenserne?

Mens EU holdt højtideligt top-møde, hvor alle 28 statsminister var til stede blev fire palæstinensiske børn som legede i brændede sol ved stranden af Gaza koldtblodig skudt ned af mandskabet fra et israelsk krigsskib som ligger ulovlig i havet ved Gaza.

Aldrig igen folkemord! - erklæring fra Jøder Mod Folkemord

Vi, Jews Against Genocide, tog til mindestedet for det folkemord, der blev begået mod jøderne, for at mindes de palæstinensiske børn, som nu dør i et folkemord begået af jøder.

Fair handel

Hvis udviklingslande skal eksportere sig ud af fattigdom, må de have lov til at beskytte deres produktion og hjemmemarked med import- og eksportold

Vi har væltet apartheid før og vi kan gøre det igen!

Befolkningen i Gaza kræver retfærdighed! Og der er ingen retfærdighed før blokaden er løftet, før muren er væk og før lyden af bomberne for altid er forstummet!

Anbefalet sommerlæsning

Til venstreorienterede læseheste. Fortæl mig endelig hvilke jeg har glemt!

Copenhagen Queer Festival er i fuld gang

Sammen kæmper vi imod diskrimination af minoriteter og imod den samfundsregerende hetero- og homonormativitet som er eksluderende for alt, hvad der ikke rammer inde for deres kategorisering af mennesker.

Staten og kapitalismen

I ethvert klassesamfund indtager staten en central rolle som det legitime voldsmonopol

Israel accepterer Egyptisk forslag om våbenhvile, Hamas afslår. Hvorfor?

Bomberne er Gazas eneste våben og det er et grimt og afskyeligt våben. Bomber er dog langtfra Israels eneste våben mod Gazas befolkning.

Lidt om arbejde i en ferietid

Jeg forstår ikke rigtig hvad arbejde er!