At lære arabisk under israelsk besættelse

Oprindeligt trykt i FigenbladetEn ung pige blev skudt ved checkpointet i morges. Vores arabiskunderviser nævnte det bare som en sidebemærkning i en tidlig morgentime. Vi snakkede om forskellene på vores respektive hverdage i Danmark og Palæstina. Vi var nået til at snakke om hvad, der var farligt i vores lande og hvad man skulle være opmærksom på.

Slutspurt: Kæmp for et nej!

Når vi går til stemmeurnerne om en uge vil det for mange stadig være uvist hvad det egentlig er, ja-siden forsøger at sælge os. Og med god grund.

Moria fyldes igen

 Vi tog fra Lesbos søndag aften d. 22. november 2015. I dagene inden var registrerings- og detentionscenteret Moria blevet næsten tømt for mennesker. Både kom stadig, men der var færre. Én årsag til det faldende antal både var vejret; bølgerne blæste væk fra Lesbos og mod den tyrkiske kyst, så bådene ikke kunne sejle over havet.

Beskatning er ikke tyveri

Kan det retfærdiggøres at indkræve skat?

Mads Wilmann
24. nov
1

Retsforbeholdet og Enhedslisten - et par bemærkninger til positionen og debatten

Advarsel: Metaindlæg - men dog med et par tips til, hvordan man kan forholde sig til afstemningen om retsforbeholdet.

Fotoserie fra registrerings - og detentionscentret Moria

Status, Moria, Lesbos d. 22. november 2015. Ved detentionscenteret Moria på Lesbos blev det første EU-hotspot etableret i Grækenland. Det blev officielt indviet d. 16. oktober 2015.

Hotspots på lesbos

Det første hotspot i Grækenland er blevet etableret ved detentionscentret Moria på Lesbos. Udover hotspots vil vi undersøge den øgede registrering af flygtninge generelt.

Whatabout Kenya?

nogle (..) har brugt mere energi på at kritisere solidaritetsmanifestationerne for ofrene i Frankrig. ..

Annonce