En patetisk replik til Karen Hækkerup - og de mennesker vi er blevet

Danskerne er ikke så dumme, at vi ikke ved, hvad krig er - det er ondskab ikke uvidenhed, der får os til at lukke øjnene og lade som om, vi er idioter.

10 tesers kritik af den grønne økonomi! En kommentar til People's Climate March

Den grønne økonomi (vil) uundgåeligt fejle i sit erklærede mål om at gøre økonomien grøn ...

Den barmhjertige samaritaner

”Der er ingen minimumsgrænse for menneskelig opførsel fra den israelske side” fortæller Shaher Saed. Shaher er formand for den faglige landsorganisation PGFTU (Palestinian General Federation of Trade Unions). http://www.tufi.org.uk/histadrut_pgftu/about_the_pgftu.html

Huberts frihed for EU's frihandel

Om frihandelsaftaler, bondeprotester og danske politikeres medansvar for politiske drab og fængslinger i Colombia

Reaktionen marcherer

Det er nu blevet umuligt for transkønnede at påbegynde hormonterapi hinsides Sexologisk Klinik. Dét er der intet positivt at sige om.

En kompleks verden

Rejseblog fra Gaza: Det Danske Hus I Palæstina som ligger i Ramallah, startede i 2005 som et projekt for at bygge bro mellem danskere, og palæstinensere gennem samarbejde.

Den svenske farce

At isolere Sverigedemokraterne i Rigsdagen kan aldrig blive en politisk succes. Det vil i bedste være totalt ligegyldigt, men i værste (og nok mere sandsynlige) fald vil det styrke dem.

Ændrede styrkeforhold i klassekampen kræver røde medier!

Vi får ikke sat alle de mange delkampe, som lejlighedsvis dækkes i de borgerlige medier, ind i den større samfundsmæssige sammenhæng.

Bol Mig I Mit Numsehul

Nu tæller jeg til 3 og så skal du bolle mig i mit numsehul. 1, 2, 3. Åh, Av, Pas dog på. Kan du ikke finde ud af at bolle?

Anna Rytter
17. sep
1

Sammen mod fattigdom

Det er netop solidariteten og den fælles kamp, som er vores allerstærkeste våben i kampen mod fattigdom og fattiggørelse.