Blog reboot. Ny blogserie på vej.

For et par år siden fik jeg muligheden for at få en blog på Modkraft. Det var på eget initiativ. Jeg havde dengang store ambitioner om, hvordan jeg skulle rulle den ene store analyse ud efter den anden. 

Ulla Jessing
27. sep
1

To veje for Socialdemokratiet

Den britiske Labour leder Jeremy Corbyn genvandt formandskabet mod partiets højrefløj med 62 procent af stermmerne.Det var Tony Blair og de andre parlamentariker som havde indført »den nye labourpolitik,« som forsøgte at styrte Corbyn, men uden held.

Rumlen af torden

Gæsteblog: " Aldrig før har kapitalismen været så svag. Men paradokset er, at den radikale venstrefløj heller aldrig før har været så svag."

Nyt TiSA-læk afslører alvorlige problemer

Greenpeace bragte et nyt læk med dokumenter fra forhandlinger om TiSA, der er alvorlige for vores velfærd, miljø og demokrati.

Mangelfuld beskyttelse af arbejderen må stoppes

Vindmøllefabriker som tjener mange penge har anvendt det sundhedsfarlige stof Epoxy, som har ført til, at mange af deres arbejdere er blevet alvorligt syge.

3F Kongres 2016 Alle sammen-Dag 5 og 6

3F-kongres 2016, dag 5+6: Det er vigtigt at 3F de næste år lever op til beslutningen om at øge den socialpolitiske indsats.

3F Kongres 2016 Allesammen-Dag 4

Dagens historie fra virkelighedenKampagne og trussel om konflikt sikrer overenskomster på det grønne områdeDag 4 starter med en sang og bliver fulgt af debat og flere ændringsforslag.Ind i mellem bliver tid til at uddele endnu en pris

3F Kongres 2016 Allesammen-Dag 3

Dagens historie fra virkelighedenHurtig blokade fra 3F Frederiksborg stopper konflikt ramt firmaDagens gæst

3F Kongres 2016 Allesammen-Dag 2

3F kongres: dag 2: Vi tvinger arbejdsgiverne til at overholde overenskomsten, også selvom det ikke er alle de ansatte som er medlem af fagforeningen.

Mincome – historien om et vellykket lokalsamfundseksperiment med basisindkomst

Når de store fejlslagne eksperimenters tid er forbi, må man lære af den glemte historie om de små vellykkede eksperimenter.