En kompleks verden

"Folket i Gaza har ikke noget at tabe, derfor er de så stærke, og hvis israelerne ikke havde luftvåben, var de løbet skrigende bort".

Den svenske farce

At isolere Sverigedemokraterne i Rigsdagen kan aldrig blive en politisk succes. Det vil i bedste være totalt ligegyldigt, men i værste (og nok mere sandsynlige) fald vil det styrke dem.

Ændrede styrkeforhold i klassekampen kræver røde medier!

Vi får ikke sat alle de mange delkampe, som lejlighedsvis dækkes i de borgerlige medier, ind i den større samfundsmæssige sammenhæng.

Bol Mig I Mit Numsehul

Nu tæller jeg til 3 og så skal du bolle mig i mit numsehul. 1, 2, 3. Åh, Av, Pas dog på. Kan du ikke finde ud af at bolle?

Anna Rytter
17. sep
1

Sammen mod fattigdom

Det er netop solidariteten og den fælles kamp, som er vores allerstærkeste våben i kampen mod fattigdom og fattiggørelse.

Ole Sandberg
16. sep
1

Anti-semitisme er ikke Palæstina-solidaritet

Det bliver ofte fremhævet, at modstand mod den israelske stat ikke i sig selv er anti-semitisk, og det er sandt. Men lige så sandt er det, at anti-semitisme aldrig er Palæstina-solidaritet!

Åbenhed? Nej ikke her!

Vi vil ikke blive ved med at finde os i denne lukkethed, som omgærder nogle af de mest magtfulde grupper man kan finde.

Vesten og Putin

En kendt, tysk journalist, Jacob Augstein, har skrevet en kommentar i avisen Der Spiegel, hvor han spørger, hvad de vestlige lande vil opnå med sanktionerne mod Putin.

Er du egentlig muslim?

Hvem er heksen, og hvem er dullen. Hvem er muslimen, hvem er fuld. Hvem er Beskidt, hvem er Kool. Hvem er halal, hvem er hul?

Sorry, not sorry

Ingen af os har patent på at definere, hvad der skal gives lov til at gøres inden for den lille queer-radikale andedam.