Vi lever i mørke tider

Det er meget at gøre i det kommende år!

Bolig 2

Min sidste blog om bolig var lidt overordnet. Her kommenterer jeg på nogle aktuelle boligsager og fortæller om min lille boligbog.

Markedets endelige slag mod staten

(det) er helt centralt at protestere mod TTIP. Modstanden internationalt vokser heldigvis, (..), men stærke kræfter arbejder på at realisere aftalen bag lukkede døre.

Hvor skal man lande i kønspolitik og socialisme?

"..ny bølge af feminisme vil suse ind over os snart. Potentielt kan denne bølge være betydeligt queer-feministisk, og dermed kan den potentielt også være betydeligt individualiseret..."

Rosa Lund
10. dec

Farvel til 3.000 uddannelsespladser

Vi har tillid universiteterne, og vi vil ikke tage unge som gidsler og straffe dem for, at der mangler arbejdspladser i det danske samfund

Venstrefløjen, EU og Europa

Et ”indspark” i ”Gert Petersen-Selskabet” november 2014:" Intet europæisk land vil være i stand til at gøre op med eller bare begrænse finanskapitalens altdominerende magt.

Zionisme og Hizb-ut-Tahrir

Vi vil stå dér næste gang, når Hitzb-ut-Tahrir forsamles, vel at mærke ikke sammen med Dansk Zionistforbund og dem, der vil polarisere yderligere.

Domstolen og demokratiet

I denne uge faldt der dom i et højt profileret sag om støtte til terror – jeg tror at de fleste kan være enige om at Said Mansur er det man før i tiden ville have kaldt en skidt knægt. Han har bl.a.

Ti punkter til en faglig klimastrategi

Innlegg i New York ifm. klimatoppmøde i FN: Ti korte punkter som et bidrag til en klimastrategi for fagbevegelsen

Og lad for guds skyld være med blive voldtaget, hvis du er iført netstrømper!

Det er vigtigt at begynde at tale om voldtægt. Ikke ud fra myter og fordomme, men ud fra fakta og en fælles forståelse om at der er tale om en forbrydelse.