Oprør fra udkanten – mest fra oven og uden grønne langsigtede visioner

Den kreative middelklasse har opdaget den diskrimination, udkanten er udsat for. Derfor har den kaldt til "Oprør fra udkanten". Men den mangler nogle langsigtede grønne visioner.

Fødevarefællesskab

Vi er både forbrugere, medarbejdere og medejere. Vi har fjernet noget af markedet og anonymiteten. Fødevarefællesskaber fungerer.  Hvorfor

TTIP-læk: EU kommissionen giver demokratiet ny mavepuster

Jeg kan ikke finde ud af, om det er glædeligt eller skræmmende, at EU-Kommissionen tilsyneladende slet ikke længere gider forsøge at kamuflere TTIP som værende en uskyldig win-win aftale uden negative konsekvenser for EU's borgere.Glædeligt, fordi det selvfølgelig altid er godt at få lagt kortene på bordet. Skræmmende, fordi TTIP-forhandlingerne alligevel får lov til at fortsætte.

Ulla Jessing
20. apr
3

Foragtelig valgplakat fra Det konservative Folkeparti

At Naser Khader, folketingskandidat for Det konservative folkeparti, kan finde på at sætte lighedstegn mellem islam og nazisme og sætte det på en valgplakat er foragteligt og et udtryk for direkte historieforfalskning.

Rosa Lund
17. apr
4

Lad os kæmpe sammen, SF

Efter SF er trådt ud af regeringen, har de arbejdet sammen med Enhedslisten på at mindske uligheden. Lad os nu fortsætte af den vej.

Salget af DONG er en skandale som ikke vil dø

Kan Folketinget have tillid til en finansminister, som afviser åbenhed om salget af DONG og tilbageholder notater fra kammeradvokaten?

Skal vi sprede solidaritet med kampfly?

SF ser et større behov for indkøb af kampfly end Anders Fogh gør

Frihedsberøvelse i Hellerup

Det kan godt betale sig at gå søgende rundt ved den Israelske ambassade efter store palæstinademoer. Det gjorde jeg i sommers. Jeg havde fået en løbeseddel om at der skulle være en spontan demonstration. Den var dog ikke til at finde. Til gengæld var der masser af politi.

Til forsvar for kampfly og det danske luftvåben

Det er forbløffende at Enhedslisten (...) mener at Putin stopper med at true Danmark hvis vi får en bedre hjemmepleje.

Ukrainske højrefløjsfolk overfalder fagforeningsfolk og venstrefløjsaktivister

Ukrainske højrefløjsfolk overfalder fagforeningsfolk og venstrefløjsaktivister

Annonce