Blogs

Idioter!

Jeg kan ikke under ingen omstændigheder forestille mig at der kunne være sket noget, som kunne have retfærdiggjort brugen af molotovcocktails

Jan Hoby
27. feb
10

Er Professionel Etik & racisme, antisemitisme, islamofobi uforenelig?

Desværre har den seneste tid vist, at ikke alle, der arbejder med mennesker, behøver at være omfattet af etiske principper.

Ole Sandberg
24. feb
12

Overvågning og ytringsfrihed

At blive aflyttet er at blive fratage en af sine grundlæggende rettigheder. Det vil sige at blive udsat for en slags straf. At blive aflyttet er at blive erklæret ”begrundet mistænkt”.

Jan Hoby
24. feb
9

Efter 14/2: Venstrefløjen skal afvise Islamofobi og give reelle svar

’Krigen mod terror’ (...) betyder, at muslimer – uanset deres forhold til islam – bliver gjort til syndebukke

Dengang jeg første gang ”mødte” en kurder

Første gang det gik op for mig, at kurdere er et undertrykt folk på evig flugt, var i start-80’erne, da jeg så filmen YOL i Dagmar, sammen med veninde Charlotte.

Journalister, hvorfor svigter I os?

Hvor er beskyttelsen af de svage imod magthavernes blodrus?

En ung mand der skød i vrede

Der var engang en ganske ung mand, som købte en pistol, gik hen til et sted der symboliserede det han var vred over og skød og dræbte en mand der…

Som en lus mellem to fløje

Den verserende debat om terrorangrebene i København er præget af modvilje til acceptere politiske modstanderes synspunkter, uanset hvor rimelige de måtte være.

Det moralske kompas’ begrænsninger

Vi kan ikke forklare (..) attentaterne (..) uden at vores primære udgangspunkter er Danmarks og resten af USA-alliancens massemyrderier i Mellemøsten ...

Var det terror? Var han islamist?

Når vi på venstrefløjen anvender ordet terror, er det en ubevidst opbakning til det system af propaganda, der siden 2001 har brugt ”kampen mellem Vesten og Mellemøsten”.

Annonce