Blogs

Rosa Lund
31. jan

Generation Fogh

Torsdag d. 29. januar var der skolevalg, hvor rigtig mange af landets folkeskoleelever, stemte på deres favorit parti.Desværre var der flest af de elever der deltog i valget der stemte på Venstre og Liberal Alliance.

Ulla Jessing
30. jan
3

Grækenlands mareridt kan slutte

»Lad Syriza afslutte Grækenlands mareridt.«Sådan skriver økonomiprofessor og Nobelpris-modtager Paul Krugman i Politiken den 30. januar.

Pension

Privat og frivillig opsparing til alderdommen har øget uligheden og fristet free-riders, så lad os genindføre den skattefinansierede folkepension 

Fra terror til nødret: Demokratiets skrøbelighed

Fascismen er stadig med os og den rumler når vi føler frygt, vrede og afmagt. Det er i disse situationer det er mest nødvendigt at holde hovedet koldt og være på vagt overfor de totalitære tendenser

Grækenland: Helt nye chancer på vej

Vi bliver Europas venstrefløj i det øjeblik, vi ikke blot rent abstrakt påstår at have fælles interesser, men også opstiller fælles, konkrete mål.

Ubærligt hykleri - prins og minister i Saudi Arabien

Kronprins Frederik og forsvarsminister  Nicolai Wammen har brugt weekenden til at deltage i en ceremoni for den afdøde kong Abdullah i Saudi-Arabien. De var ikke alene: En række statsledere var til stede ved ceremonien, bl.a.

Fremtidsdystopier og den slags

Sad lige i mit køkken og tænkte på jordens undergang over en kop kaffe, mens jeg hørte Nina Simone.

Ulla Jessing
23. jan
2

Fare for nedbrydelse af demokrati

Det var meget opløftende at læse juraprofessor Eva Smiths advarsel i Politiken (17. januar 2015) mod nedbrydelsen af vores frie demokrati med ganske få love i frygt for terror.Men Eva Smith tog ikke stilling til, om retten til hån, spot og latterliggørelse af et bestemt religiøst mindretal i landet, det islamske, er korrekt i ytringsfrihedens navn.

Frihed, Lighed - Broderskab!

Frihed – Lighed – Broderskab! 

Stop grådigheden, bevar TrygFonden!

Årets måske næstvigtigste valg starter i dag og de færreste ved det – vi ved alle at vi senest efter sommer skal til folketingsvalg, men de færreste er klar over, at der inden da også er et valg, der betyder en del for vores dagligdag.