Annonce

7. november 2012 - 19:59

How the Muslim stole Christmas

Min øjne var ved at rulle ud af skallen på mig, da jeg tidligere i dag læste nogle af de absurde artikler, der blev delt på facebook fra henholdsvis eb.dk og bt.dk efter et "aflyst juletræ" i en boligforening i Kokkedal. Med overskrifter som: Fem muslimer aflyser dansk julehygge, Ali om aflyst juletræ: Flertallet bestemmer, K: Muslimer slår julen ihjel, var jeg ret sikker på, jeg ved en fejl var endt på heltnormalt eller rokokoposten, men sandt var det.

Ja, man skulle nærmest tro, der var tale om Dr. Seuss' berømte julehistorie om det onde, bitre huleboende monster med et hjerte to størrelser for småt. Men ak nej. Hér er der hverken tale om tegneserier, forestillinger eller fantasifostre.

Da da da dum... Valget er afgjort. Årets Grinch er: Muslimen - som ifølge Julens Vogtere, Tom Behnke & Martin Henriksen, inden 4. søndag i advent har planer om at luske ned af din skorsten og derefter:

 

- Stjæle dine pebernødder

- Tygge benet af julenissen

- Pisse i sprutten

- Skide i anden

- Omdanne vinen til dadeljuice

- Halalslagte pattegrisen

- Afbrænde dit juletræ (muslimernes burning cross)

 

... og sidst men ikke mindst ...

 

Erstatte julestjernen med en blødende halvmåne

 

For hvis man ikke kan gøre noget rigtigt, kan man altid bare gøre alt lidt fun & fucked. I visse politiske partier hersker åbenbart billedet af den vederstyggelige og uintegrerbare muslim, der afskyr julen. Dette overrasker mig umiddelbart ikke. Det, der provokerer mig er snarere budskabet om, at når muslimer ikke engagerer sig i det politiske system og lokaldemokratiet, er det fordi deres "kultur og religion" af natur er antidemokratisk og uforenelig med "danskhed".

Når de så engagerer sig i en basis- og lokaldemokratisk proces, der ikke huer visse politikere, er det et "misbrug af den demokratiske proces til at underminere danske traditioner".

 

 

Wipe your mouth - there's a bit of bullshit around your lips...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonce