Annonce

1. november 2010 - 11:41

Fy for satan

Vores alle sammens yndlings elevrådspolitiker, Kasper Bjering, har over to vanvittigt lange indlæg, argumenteret for fladpandethedens fortsatte legitimitet.

Enhedslisten er figenbladet, og lægger titel til begge indlæg, omend substansen i skriverierne dybest set ikke handler om Enhedslistens parlamentariske strategi, men derimod repræsenterer et klokkeklart budskab til hele den venstreorienterede offentlighed om, at nu må vi simpelthen se at vokse op og lægge al den der venstreorienterethed på hylden.

Vejen til magten går ikke over saglig- og faglighed, fornuft og indsigt, solidaritet og fællesskab, men gennem Ole Sohns og hans smådrenge og -pigers våde drøm om samarbejde med VKOI, for derigennem at ryste den sidste rest af dårlig venstrefløjs-karma af sig.

Tror I det er noget jeg finder på? Så læs Politiken idag under overskriften
SF opfordrer til national aftale om ghettoplan

Jeg citerer:
»Han (Søvndal)vil holde både Dansk Folkeparti og Enhedslisten ude.

»Det er ikke Asmaa Abdol-Hamid (tidligere kandidat for Enhedslisten) og Pia Kjærsgaard, der har noget godt at levere til de her problemer.(...)«

Asmaa Abdol-Hamid?! Wtf?!

Hvad fanden i helvede har en forhenværende EL-kandidat, der godt nok er socialrådgiver, og som sådan må formodes at vide et og andet om de faktiske problemstillinger, at gøre med det?

Ah, jo selvfølgelig – endnu et figenblad. Denne gang med tørklæde.

Fy for satan.

Og nu vi er ved det, så henviser Bjering, som bevis på at SF skam repræsenterer god politik, som venstreorienterede burde støtte, til et integrationsudspil med titlen: ”Ny Integration: Plads for alle der vil”.

Alle der vil? Den er Anders Samuelsen og Søren Pind ganske givet helt med på, men for os der er bare en smule optaget af ’dem der ikke kan’, er det da den klammeste gang vulgær-liberale pis.

Kasper Bjering: hyg dig i elevrådet ude i Ishøj, velvidende at kammerat Ole synes du er en god dreng.

Jeg sender imens solidariske tanker og min varmeste medfølelse til alle de gode SF’ere derude, som godt nok ikke har det for sjovt i disse dage.

Ih dog, det bliver godt nok en fest med den nye regering, hva...

Annonce