Annonce

29. april 2013 - 12:40

Blind på det højre øje!

Nu er det endelig kommet frem, at den 29årige Henrik Christensen, som døde 1992 af en brevbombe, der var sendt til hans kontor i Søllerødgade på Nørrebro, hvor medlemmer af Internationale Socialister arbejdede, er ugerningen af en dansk-tysk nynazist som boede i Danmark.

Politiet mente dengang efter flere undersøgelser at uheldet var selvforskyldt. At Internationale Socialister afprøvede en bombe på kontoret.

Nu har  Ekstra-bladet i deres lørdagsblad afsløret, efter en afhopper fra Nynazister har henvendt sig til dem,  at det var en dansk-tysk nynazist som sendte brevbomben til Internationale Socialister for at dræbe.

Det er vigtig at den 21 år gammel drab bliver afsløret og de ansvarlige bliver straffet.

Det minder om,at man også i Tyskland har ikke fundet ud i mange år, hvem der var skyldig i mordet på mange tyrkiske indvandrere i landet.

NU er det også kommet frem at det har været en gruppe af neo-nazister som har begået myrderierneMange ledende ansatte i den tyske efteretningsvæsen og høje politifolk måtte nu forlade deres poster fordi de har været blind på deres højre øje i mange år.

Annonce