Annonce

9. november 2013 - 20:32

Bystøtte til økologiske fødevarer

Alle ved at økologisk produceret fødevarer er sundere for os mennekser og bedre for naturens ve og vel. Men hvorfor eksisterer der så overhovedet konventionelt produceret fødevarer, og hvorfor skal de økologisk produceret fødevarer absolut være så dyre. Det kan da ikke passé at det skal være dyrt at leve sundt.

Jo sundere vi lever des mindre syge bliver vi, og dermed kan vi spare store beløb til sundhedsvæsenet.

At de fleste økologisk produceret fødevarer idag kommer fra landbrug og smålandbrug er en kendsgerning, men det behøver skam ikke at være sådan.

Naturpartiet Yara Brasil vil arbejde for at der bliver bygget “Earthship Domes” drivhuse til økologisk fødevare produktion på de københavnske tage og uudnyttede rum. København skal være grønnere også set fra luften.

Lad os dyrke Mango, Banan, Annanas, Guarana, Acaí, Graviola, jaboticaba, og mange andre frugter som Danmark indtil nu aldrig har kunnet have så frisk som I frugtermes oprindelsesland.

De eneste der star I forvejen for lokalt produceret eksotisk økologiske fødevarer er en tilladelse til at gå igang. Earthships er almideligvis designet som boliger med indendørs tropeparadis, earthships er ikke ukendte I Danmark se mere om earthship http://www.earthship.dk/

Med en Dome konstruktion kan boenheden let tages bort, og domen kommer til at udgøre et økosystem med stor høst på lille plads.

Det betyder meningsfuld beskæftigelse, det betyder lokalt produceret Økologiske fødevarer. Ved at give særlig iværksætter støtte til lokalt produceret økologiske fødevarer, vil det betyde et hurtigt resultat, billigere økologi og en branding af København som økologisk grøn selvforsynende metropol. På længere sigt ville København også kunne bryste sig af en god folkesundheds profil.

Desuden kunne Earthship Domes drivhuse også bruges til at producere økologisk naturmedicin.

 

 

 

Se også videoen 60 sekunders taletid : Mød Naturpartiet (Politiken video 8. november 2013)

 

Annonce