Annonce

7. februar 2016 - 13:33

Kurderne er den danske regerings fjender!Kurdisk demonstration d.5.2.2016

Villo Sigurdssons tale ved demonstrationen d.5.2.2016

Kammerater – Venner – Havalo ! 

Kurderne er i krig! Kurderne i hele verden er i krig! 

For at være i krig skal man have en fjende. I tror måske, at det kun er den såkaldte Islamisk Stat, der er kurdernes fjende. Dér tager I fejl!  Kurdernes største fjende er det tyrkiske regime.  Det tyrkiske regime med præsident Erdogan i spidsen vil gøre alt for at bekæmpe PYD i Rojava, så det ikke skal lykkes kurderne at oprette et autonomt selvstyre i Rojava.

 Rusisk efterretningsvæsen har afsløret, at Erdogan har planer om at indvadere og besætte Rojava.

 For Erdogan er det ikke vigtigt at bekæmpe Islamisk Stat. For Erdogan er det vigtigst at bekæmpe kurderne, både i Rojava og i Tyrkiet!  I tyrkisk Kurdistan har militæret indført undtagelses tilstand, angrebet civilbefolkningen og dræbt og lemlestet flere hundrede.  Erdogan og det tyrkiske regime er kurdernes værste fjende.

 Men også den danske regering er kurdernes fjende!  Ja, det lyder helt forkert, men ikke desto mindre er det rigtigt,  Hvorfor protesterer den danske regering ikke imod Erdogans masakre mod kurderne? Hvorfor holder den danske regring hånden over Erdogans forbrydelser? Hvorfor forhindrer den danske regering unge kurdere i at rejse til Kurdistan og deltage i kampen mod Islamisk Stat?

 Men også EU er kurdernes fjende. EU forærer 3 mia euros til det tyrkiske regime, officielt for at hjælpe de syriske flygtninge i Tyrkiet, så de ikke finder på at rejse videre til Europa. Men samtidig fører Erdogan krig mod sine egne kurdere og er selv med til at skabe endnu flere flygtninge!

 Og USAs Obama og Nato er også kurdernes fjender!

 Men det skal vi ikke finde os i!  Vi skal blive ved med at protestere mod overgrebene mod kurderne. Vi skal afholde internationale konferencer, der afslører overgreb og krigsforbrydelser mod kurderne!  Vi skal boykotte Tyrkiet, boykotte tyrkiske varer, boykotte ferierejser til Tyrkiet.

 Vi skal styrke den politiske kamp i Danmark og Europa!

 Samtidig skal vi støtte vores kammerater i Kurdistan, der kæmper for frihed og demokrati.

 Vi skal tvinge vores regeringer til at vælge kurdernes kamp for frihed og demokrati og imod Erdogans undertrykkelse og masakre af sin egen befolkning.

 LÆNGE LEVE KURDERNES KAMP FOR FRIHED!

 BIJI KURDISTAN !

Annonce