Annonce

20. august 2014 - 17:41

Latterlige socialdemokratiske stråmænd!

I dag bringer den socialdemokratiske netavis Pio Pio et dybt tendentiøst indlæg, skrevet af  MF Pernille Rosenkrantz-Thiels rådgiver Mads Havskov Hansen.

Indlægget er bygget omkring en præmis om at fordi SF fører kampagne for at skabe en løsning for de 42.000(!) der er faldet ud af dagpengesystemet og de 48 der falder ud hver dag , ja så er SF reaktionære og bagud skuende. Forklaringen på denne sære analyse er at:

Fordi dagpengesystemet bør revideres grundlæggende (noget SF er helt enige i), så er det reaktionært at ville gøre noget nu.

Argumentet er tæt på det bizarre. Der er ingen tvivl om at SF ønsker en grundlæggende ændring af dagpengesystemet, derfor stemte vi da også for Dagpengekommisionen da vi sad i regering og vi glæder os til at læse dens anbefalinger. Men det forhindre os ikke i at være 100% på linje med A-kassernes Samvirke, når de siger at vi ikke kan vente 1 ½ år på en løsning. Vi bliver nødt til at reagere nu også må vi efter at vi har stoppet den sociale katastrofe Danmark styrer imod, tage stilling til hvordan vi kan ændre dagpengesystemet til det endnu bedre.

Man kunne ønske at regeringen og Mads Havskov Hansen, lyttede mere til den sidste DSU formand, der hele tiden har råbt op om nødvendigheden af en indsats nu og her. At de lyttede mere til den fagbevægelse de hævder at repræsentere, hvor talrige formænd de sidste par dage har råbt op om nødvendigheden af en indsats her og nu. I stedet for at komme med stråmænd og kalde SF for grimme ting.

Indlægget citere Margrethe Vestager for at sige:

For der er, som Margrethe Vestager sagde på de radikales sommergruppemøde, ikke noget taleforbud i finanslovsforhandlingerne

Man kunne ønske at de socialdemokratiske ministre tog disse vise ord til sig og sagde hvad de mente, for jeg kan i mit hjerte ikke forstille mig, at der ikke også internt i den socialdemokratiske ledelse er et dybfølt ønske om at hjælpe de danskere der lige nu styrer mod armod.

De seneste dage har Socialdemokraterne brugt meget krudt på at kalde SF grimme ting. Til det har jeg kun en ting at sige:

Jeg håber at Socialdemokratiet snart tager et fast greb om kuglerne og forklarer Margrethe Vestager at der er et flertal i folketinget (F, S, Ø, O) for at komme med en dagpenge løsning her og nu. For det her er for alvorligt til politisk drilleri og internt fnidder på venstrefløjen!

Annonce