Annonce

9. oktober 2013 - 15:35

Donbæk-Skat eller ynkelig LA manipulation?

Som optakt til en af kommunalvalgets sjoveste debatmøder har Lilian Parker Kaule (LA) og jeg aftalt at blogge os i gang med debatten om hvem der bestemmer hvordan Københavns (natte)liv skal udvikle sig.

Kære Lilian,

Tak for svaret. Jeg må indrømme, efter at have læst dit indlæg, at det ikke virker til, at du reelt har læst mit brev til dig. Det burde stå meget klart, at jeg – og SF – ikke vil lukke nattelivet som du påstår.

Men jeg vil da gerne understrege det for dig: Jeg vil en bevillingspolitik, der understøtter at nattelivet, virksomhederne i dagtimerne og naboerne skal fungere i en symbiose – en bevillingspolitik, hvor vi rydder op i de brodne kar. Det arbejde har jeg været med til at starte, da jeg var en af initiativtagerne bag forslaget om en bevillingsplan, men vi mangler meget endnu og det er en af grundene til at jeg stiller op til Borgerepræsentationen.

For det er hvad vi gør i SF, vi kommer med konkrete og reelle løsninger, vi deltager i arbejdet også når kompromiserne kræver noget af os – det er eksempelvis derfor vi – i modsætning til Liberal Alliance – tager ansvar for byens budgetter. SF tager ansvar for København og Københavnerne.  

Til gengæld Lillian, så synes jeg ikke du svarer på hvad du reelt vil.

Jeg hører dig simpelthen ikke noget der minder om løsninger fra Liberal Alliance – kun rendyrket varm luft og slidte paroler. Kan du ikke hjælpe mig med, hvor dit ”frie marked” findes henne – for jeg kender kun til en lang række varianter af regulering – og selv i Liberal Alliances elskede USA regulerer man markedet benhårdt.  

Så kære Lilian, hvad vil du ud over luftige slogans ”det frie marked”, ”usynlige hænder” og anden overtro? – hvad vil du konkret gøre, for naboerne, de lovlydige restaurationer, fupmagerne og virksomhederne der tjener deres penge i dagtimerne? 

Svaret blafrer i vinden – men det kan jo være du kan have forberedt et til vi ses torsdag aften?

Annonce