Annonce

16. august 2014 - 12:54

Vær på vagt over for Venstrepopulisme!

Er det her mon den venstrepopulisme, Pelle Dragsted fra Enhedslisten henviste til i Bræk-Bromance-Interviewet med Dragsted-Espersen den 15. juli, hvori han så smukt formulerede:

»Populisme er at kalde en spade for en spade. At turde tale til modsætninger og til følelser. DF er gode til tale til folks begejstring, frustration eller indignation i stedet for at tro, at langhårede argumenter er nok. Politik er værdier.« Læs interviewet i Information med Dragsted og Espersen hér: http://www.information.dk/503633

Først var det Dragsteds 'lækket' indlæg om kriminelle tyve, der helst skulle smides ud på røv og albuer. Bevares, den var taget fra en 'privat' debat på facebook. Men hvis man er hverdagsracist i privaten, er man altså også hverdagsracist i offentligheden.

At skelne mellem sådanne udtalelser er kun en del af en ubrugelig spin-personlighedsspaltning, der kun bør virke på Christiansborg. 

I dag kunne Rosa Lund fra Ø så desværre ikke deltage i Rasmus Jarlovs kalot-march gennem Nørrebro, men hun bakker selvfølgelig op (!)

 

 

Something's rotten in the state of Ø. I don't know exactly what it is..

 


 

Annonce