Annonce

14. februar 2015 - 17:41

Det obligatoriske terrorindlæg

Så nåede terror endelig til Danmark efter at vor land i 14 år har kæmpet sig til tops på listen over verdens mest islamofobiske og vestligt imperialistisk indstillede lande.

Endelig kom den rigtige terror med terrorister og alting. Ikke flere fredelige TV-stationer eller venstreorienterede pyromaner. Ikke flere tvivlsomme amatørplaner hvor PET-agenter har stået for alt fra at skaffe våben til planlægge detaljer. This is the real deal! Angreb på ytringsfriheden endda!

Narrativet fra medier og nationalister vil i den næste tid utvivlsomt være at Danmark ikke er det samme. Vi vil blive opfordret til at fortsætte provokationerne, stramme lovgivningen, øge overvågningen og på alle måder styrke fundamentet for at terroren kan ske igen.

I den forbindelse vil jeg gerne have lov til at opfordre venstrefløj, humanister og andre fornuftige folk til at huske fornuft og rationalitet når tingene kommer til at koge over og valgkampen tager over lige om lidt.

Fakta om vold: Det er tragisk at der er sårede mennesker i forbindelse med dagens terror, men det er stadig meget mere sandsynligt at man bliver skudt og såret af en politimand end af en terrorist efter dagens angreb.

Fakta om ytringsfrihed: At terrorister angriber ytringfriheden er stadig ikke nogen undskyldning for at sige dumme ting. Muhammedtegninger er lovlige demokratiske og ufattelige dumme ytringer.

Fakta om krig: Danske soldater har stadig slået langt flere civile irakere og afghanere ihjel end der er døde danskere af terror i verden.

Sidste ord:
Terror er et produkt af konflikt, krig og social hjælpeløshed. At bruge terror som undskyldning for at skabe mere af det er ikke bare dumt og ufornuftigt. Det er at hjælpe terroristernes sag. Lad fornuften sejre. Hold hovedet koldt. Lad os ikke gentage historiens fejl!

Annonce