Annonce

Kultur
10. december 2015 - 15:58

Venstreorienteret forening udgiver ny musik efter 37 års pladestilhed

Foreningen Demos udgiver torsdag den 10. december en single af Karina Willumsen, der kritiserer regeringens flygtninge- og udenrigspolitik. Det sker 37 år efter sidste udgivelse.

Den anti-imperialistiske og anti-racistiske forening Demos genoptager efter 37 år sin virksomhed som musikforlag. Det sker med en single af Karina Willumsen om den aktuelle flygtninge- og udenrigspolitiske situation.

Demos var i 1970’erne et af det allervigtigste pladeforlag for antikapitalistisk og progressiv musik – det var blandt andet her så forskellige navne som Røde Mor, Slumstormerne, Agitpop (Benny Holst og Arne Wurgler) Sumé og mange andre udgav LP’er, singler og EP’ere.

Demos har i løbet af det sidste år genudgivet flere af de historiske plader.

Den 10. december udgiver foreningen, der siden 1970’erne ellers især har koncenteret sig om antiracistisk arbejde og dokumentation, en single: »Bryd det ned - sæt os fri - udenpå og indeni - byg det op!«.

Musikken skrevet og fremført af Karina Willumsen og er en protest imod den danske regerings flygtninge og udenrigspolitik.

Foreningen holder reception for singlen ved en reception på værtshuset Blågårds Apotek på Nørrebro torsdag den 10. december 2015 kl. 17-19.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce