Annonce

Stengade
12. juni 2012 - 11:54

Nørrebro-spillested i medvind

Spillestedet Stengade, som drives af frivillige på Nørrebro i København, får kommunal støtte frem til 2016 og kan glæde sig over overskud i regnskabet og bedre akustik.

Spillestedet Stengade på Nørrebro har sikret sig en årlig støtte fra Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg på 1,244 millioner kroner frem til 2016.

Bevillingen er et klap på skulderen til de flere end 100 frivillige, der sammen med en enkelt lønnet leder har drevet det gamle musiksted siden en midlertidig lukning i 2010.

Det mener Stengades venue manager Aslak Balle Hansen.

– Stengades frivillige arbejder først og fremmest for at støtte det musikalske vækstlag, undergrunden og de smalle genrer. Vores musikprofil er åben for nytænkning, og vi tilbyder eksperimenterende arrangementer for at styrke spirende talenters udvikling. Vi er lykkelige over at kunne fortsætte den indsats, udtaler han i en pressemeddelelse sendt til Modkraft.

Læs artiklen »Stengade genåbner dørene – med fuld musik« hos Modkraft.

Regnskabet i plus

Kultur- og Fritidsudvalgets støtte til Stengade kommer kort tid efter, at spillestedet kunne præsentere et overskud på deres 2011-regnskab og en egenkapital på 420.999 kroner.

Den positive udvikling har gjort det muligt for de frivillige at forbedre faciliteterne for publikum og give akustikken i koncertsalen et gevaldigt løft.

Men der dog stadig brug for en hånd, fortæller spillestedets venue manager.

– Det er klart, at der i takt med de mange gæster og arrangementer i huset opstår et større behov for ekstra frivillige hænder og en administration, der kan følge med den succes, vi skaber. Desuden har vi et hus, der langt fra er i perfekt stand, og der er stadig rigtig mange ting, vi mangler at udbedre, forklarer Aslak Balle Hansen.  

Læs pressemeddelelsen »Ambitiøse frivillige skaber overskud på Stengade« hos Stengade.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce