Annonce

Medier
14. august 2015 - 13:32

Mød Ole – han er ny projektleder på Modkraft

Ole Garde er ny projektleder på Modkraft. Projektet, han skal lede, er en redaktionel, teknisk og organisatorisk udvikling af Modkraft, så indholdet bliver bedre, teknikken smurt og de frivillige kræfter brugt bedre.

Fra den mandag 10. august har Ole Garde været ansat som projektleder på Modkraft. Han skal stå for at koordinere arbejdet med at gøre Modkraft til et medie, der bedre end tidligere er i stand til at bruge kræfterne på at sætte dagsordenen i det danske medielandskab.

Ole Garde har tidligere været i rejsebranchen og har i øjeblikket et firma, der laver IT-løsninger til rejsebureauer. Han har altid hørt til på venstrefløjen og ser frem til at bruge sine organisatoriske erfaringer og tekniske viden til at løfte Modkraft.

– Der er ikke mange venstrefløjsmedier tilbage, og jeg kan lide tanken om at være med til at styrke Modkraft. Det er altid spændende at være med til at lave noget nyt eller hjælpe noget gammelt med at blive bedre, siger Ole Garde til Modkraft.

Et bedre Modkraft

Ansættelsen af Ole Garde følger et længere forløb, hvor mennesker i miljøet omkring Modkraft har drøftet mediets udfordringer som del af det digtitale medielandskab og som forum for engagerede og iderige mennesker på venstrefløjen.

Det har kastet mange tekniske, organisatoriske og redaktionelle bolde op i luften, og det er altså Ole Garde, der som Modkrafts ny projektleder skal koordinere kræfterne, så boldene bliver deroppe.

Opmærksomheden har især været rettet imod spørgsmålet om, hvordan Modkraft kan tiltrække nye brugere og aktivister og fastholde de gamle og trofaste.

Og det er da også den del af opgaven, som især inspirerer Ole Garde.

Flere unge brugere og aktivister

– Det handler om at forstå Modkraft fra brugernes perspektiv. Hvad er godt, og hvad kan blive bedre. Især er jeg optaget spørgsmålet om, hvordan vi kan blive et medium, som bliver brugt og fulgt at helt unge mennesker, siger han.

Han lover også, at Modkraft i den kommende tid vil være vært for flere sociale arrangementer der skal styrke det aktive miljø omkring portalen .

Det har været en pointe for Modkraft, at Ole Garde kommer udefra, og at han har erfaringer, som der ikke nødvendigvis er så mange af i kredsen af aktivister omkring portalen.

Så han lægger vægt på, at en stor del af opgaven i den første tid består i lære Modkrafts mennesker og kultur at kende.

– Før noget andet handler det om at stikke en finger i jorden, siger Ole Garde.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce