Annonce

ModKulturRefleksioner i den levende kultur
Crowdpunk
15. december 2014 - 15:03

Køter kickstarter rockhistorien på nyt album

Sune “Køter” Kølster fra punkbandet Guddommelig Galskab crowdfunder sin næste plade, der ambitiøst gennemgår rockhistorien både tekst og genremæssigt på 20 nye numre, som er lavet over de seneste 10år.

“The Rock History Through J.S.Fuck” er navnet på undergrundsveteranen Sune ’Køter’ Kølsters måske kommende album , hvor han sammen med Troels Drasbech og Christian Olesen fra nu opløste band Hippies From Hel” skal indspille 20 sange. Og hvor tidligere Metallica-producer Flemming Rasmussen er producer og King Diamonds guitarist Andy La Rocque også gæster pladen.

Albummet bliver kun til noget, hvis der igennem en crowdfunding-kampagne bliver hentet 42.000 kroner ind.

Pladen gennemgår, hvis den bliver realiseret, rockhistorien fra det uskyldige teenageoprør i den tidlige rock’n roll, over den psykedeliske og progressive rock, til punkens kreative eksplosion, for at ende ved afgrundsdyb hardcore og ekstrem metal.

Du kan se og høre Sune Kølster og Christian Olesen spille nummeret Gadedrømme,der blandt andet skal indspilles på albummet The Rock History Through J.S.Fuck her:

Metalicas og Gasolins producer

“The Rock History Through J.S.Fuck” er Sune 'Køter' Kølsters 8. album siden den første plade med Guddommelig Galskab: “Dansk Punk Under Al Kritik” fra 1999.

Sune Kølster forklarer om sit projekt:

– Min ambition er at lave den fedeste ekstremrockplade, jeg har lavet nogensinde. Sangene er skrevet over 10 år, de er nøje udvalgte hver og en, og jeg har haft masser af tid til at finpudse dem, så de har fået præcis den kant og sjæl, jeg ønsker.

“The Rock History through JS Fuck” har været undervejs i over 10 år, og er ifølge Sune Kølster det mest ambitiøse projekt fra hans hånd.

Pladen skal produceres af Flemming 'Razz' Rasmussen, der udover at have været producer for Gasolin har produceret Metallicas “Ride The Lightning”, “Master of Puppets”  og “…And Justice For All”, samt Sort Sols album "Glamorpuss".

Lyt til demoerne fra ”The rockhistory Through J.S. Fuck" her

Støt: Vildeste selvfinansierede undergrundsplade

– En erfaring, jeg virkelig har gjort mig, er, at man skal arbejde sammen med de bedste musikere, man kan finde! Og det kommer jeg til at gøre på denne her plade, og jeg kan slet ikke vente! fortæller Sune ’Køter’ Kølster, der ikke er tilknyttet et pladeselvskab, og derfor forsøger igennem et forsalg af pladen at finansiere sit ambitiøse projekt:

– Hvis alt går, som det skal, kommer det til at blive den vildeste undergrundsplade fuld af kant og sjæl, raseri og passion, men som bare kommer til at lyde som en million.  Jeg har sparet op, og så prøver jeg at sælge plader på forhånd via Kickstarter. Hvis det bare kan løbe rundt, så er jeg glad.  Det vigtigste er at pladen bliver lavet, og at der er en masse, der får noget ud af at høre den, siger Sune ’Køter’ Kølster.

Sunes ’Køter’ Kølster husorkester består af Troels Drasbech, der spiller trommer, og guitarist Christian Olesen, men albummet får også fint besøg af musikere som Anders Koppel på orgel, der var med til at stifte Savage Rose og spillede i bandet Bazaar, Mads Heldtberg fra det eksperimenterende ekstrem rockband Düreforsög og den legendariske guitarist Andy La  Rocque fra King Diamond.

Køb pladen på forhånd og støt projektet eller læse mere her:
Albumcover

Redaktion: 
Emneord: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce