Annonce

Terror
23. oktober 2015 - 7:56

Københavns Universitet omdannes til terrorkulisse

Onsdag den 11. november 2015 afholdes der en storstilet anti-terror-øvelse på Det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet, hvor politiets aktionsstyrke og svensk politis særlige indsatsstyrke skal lege røvere og soldater sammen med 150-200 studerende, der skal medvirke som såkaldte figuranter.

»Kunne du tænke dig at være midtpunkt i en hæsblæsende kamp mellem Politiets Aktionsstyrke og terrorister på KUA? Så har du nu muligheden at deltage som frivillig figurant; for onsdag d. 11. november 2015 vil der nemlig blive afholdt en storstillet anti-terrorøvelse med indsættelse af politiets aktionsstyrke fra helikoptere samt deltagelse af brand- og redningstjenester og “terrorister” (som spilles af det svenske politis særlige indsatsstyrke).« 

Sådan starter en skrivelse, som Modkraft er kommet i besiddelse af, afsendt til de studerende fra Thomas Storgaard, koordinator for Festdiplomaterne, Driftsservice Søndre Campus - Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet.

Forplejning inkluderet

Skrivelsen fortsætter med praktisk info, hvor det beskrives, at der skal bruges 50 mennesker, der skal møde op fra morgenstunden i "sminken",  hvor de skal lade sig sminke som skadede, hovedsageligt med skudlæsioner. Yderligere 100-150 studerende ønskes som medvirkende, der "ikke bliver såret" under ”terrorangrebet”.

Redaktion: 
Emneord: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce